Ako si obnovím lekársku licenciu NYS?
Ako si obnovím lekársku licenciu NYS?

Video: Ako si obnovím lekársku licenciu NYS?

Video: Ako si obnovím lekársku licenciu NYS?
Video: ANONYMOUS PROTIÚTOK NA RUSKO! | WWW.TESLACEK.TV 2024, Smieť
Anonim

Cvičiť v Štát New York , tvoj profesionálne licenciu musí byť zaregistrovaný. Komu obnoviť svoje online registrácia, navštívte www.op.nysed.gov/renewalinfo.htm. Ak tvoj registrácia uplynula, kontaktujte nás a požiadajte o žiadosť o oneskorenú registráciu alebo volajte 518-474-3817 Ext. 570.

Navyše, ako dlho trvá štátna lekárska licencia v New Yorku?

Vaša licencia v štáte New York je dobrá na celý život, ale ak chcete vykonávať svoju profesiu v štáte New York, MUSÍTE sa u nás pravidelne registrovať. Po udelení licencie ste dostali registračný certifikát platný po dobu tri roky (dva roky pre lekárov).

Za druhé, ako dlho trvá získanie lekárskej licencie v NY? Priemerný čas spracovania na zhromaždenie a odoslanie vášho pôvodného profilu je približne 8 týždňov (absolventi lekárske školy mimo USA všeobecne vziať O 2-3 týždne dlhšie). Hneď ako je vytvorený váš trvalý súbor, následné žiadosti sa zvyčajne odosielajú do 2 až 3 týždňov.

Otázkou tiež je, môžem si obnoviť licenciu online NY?

Najjednoduchší spôsob, ako obnoviť tvoj NY vodiči licenciu je tým, že to robíte online . Väčšina Newyorčanov to zvládne robiť toto; ty môže obnoviť tvoj licencia online na New York DMV Obnoviť licenciu webstránka. Pred vami robiť Budete však musieť absolvovať test zraku.

Ako získam lekársku licenciu v štáte New York?

Newyorská lekárska licencia : Máte nárok na získať licenciu lekára v New Yorku po ukončení troch rokov vášho pobytu v ktoromkoľvek štát , a absolvovanie posledného testu USMLE - skúška kroku 3. Budete žiadať o Lekársky preukaz s kanceláriou profesií NYSED.

Odporúča: