Môžu PSČ začínať 0?
Môžu PSČ začínať 0?

Video: Môžu PSČ začínať 0?

Video: Môžu PSČ začínať 0?
Video: Эта буква в имени несёт деньги и достаток. Первая буква в имени влияет на характер и судьбу человека 2024, Smieť
Anonim

Prvá číslica PSČ kód sa používa nasledovne: 0 = Connecticut (CT), Massachusetts (MA), Maine (ME), New Hampshire (NH), New Jersey (NJ), Portoriko (PR), RhodeIsland (RI), Vermont (VT), Panenské ostrovy (VI), APO Europe (AE), FPO Europe (AE)

Kde je týmto spôsobom PSČ 00001?

Bohužiaľ, najnižšie PSČ nie je jediným číslom alebo je vo vlastníctve Najvyššieho súdu alebo inej podobnej skupiny. Nízke využitie PSČ je 00501 a patrí do centra IRS na spracovanie pošty, ktoré sa nachádza v meste Holtsville v New Yorku. Naopak, najvyššie používané PSČ , 99950, patrí mestu Ketchikan na Aljaške.

Následne je otázkou, je 11111 platné PSČ? Ak dostanem a PSČ Páči sa mi to 11111 , je to technicky a platné PSČ ale to nie je v poriadku.

Okrem toho, kto má najnižšie PSČ?

00501 - Holtsville, NY The najmenší číslo PSČ v systéme USPS je 00501 so sídlom v Holtsville, New York. Nie je to obytné PSČ , ale skôr špeciálna kód centrum IZS, ktoré sa tam nachádza.

Sú PSČ povinné?

V roku 1967, PSČ sa stal povinné na allmail. A PSČ je päťmiestne číslo predstavujúce konkrétne miesto v Spojených štátoch. Štvrtá a piata číslica predstavujú konkrétnejšie oblasti, ako sú pošty a poštový doručovacie zóny v rámci mesta alebo obce.

Odporúča: