Čo je to pena na pneumatiky?
Čo je to pena na pneumatiky?

Video: Čo je to pena na pneumatiky?

Video: Čo je to pena na pneumatiky?
Video: NÁVOD | Jak vybrat pneumatiky - 3 snadné kroky! 2024, Smieť
Anonim

Pena na pneumatiky ® Protectant nielenže čistí váš pneumatiky , obnovuje ich prirodzený, sýto čierny vzhľad. V priebehu niekoľkých minút prenikne naša vlastná zmes výživných kondicionérov do vášho pneumatiky , obnovuje ich ako nový vzhľad a zvýrazní ich hlboké, prirodzené farby.

Podobne sa dá opýtať, je pena v pneumatikách pre vaše pneumatiky škodlivá?

akýkoľvek pneumatika lesk, ktorý je na báze silikónov môže byť zlé pre vaše pneumatiky ak to nedokážete ľahko zmyť. Ak sa nesústredíte na získanie the prezliekanie sa vaše pneumatiky pred vstupom do novej aplikácie skutočne spôsobíte ujmu vaše pneumatiky.

Po druhé, je bezpečné použitie peny z pneumatík na motore? Potom spustite motor , Asi za 15 minút sa windex vyparí a vezme so sebou obväz a zanechá pekný povrch. Skrátka áno, môžete použite penu na pneumatiky v motor záliv. Stačí si prečítať štítok s upozornením na farby a drôty.

Následne je otázka, či opláchnete Armor All Tire Foam?

Nechajte zaschnúť (5-10 minút). Pre najlepšie výsledky: prvé umytie resp opláchnuť nadmerne špinavé alebo zablatené pneumatiky . Tipy a triky: Nie je to len tak svietiť ! Armor All ® pneumatika výrobky pomáhajú predchádzať degradácii ozónu, ktorá môže spôsobiť vysušenie, popraskanie a vyblednutie.

Čo je to pneumatika plnená penou?

Pneumatiky plnené penou alebo Tyrfil je náš patentovaný prípravok na odstránenie plochého povrchu pneumatiky , ale s výkonom a mäkšou jazdou pneumatického pneumatiky . Pneumatiky plnené penou alebo Tyrfil je dvojzložkový tekutý uretán, ktorý sa čerpá do pneumatika cez driek ventilu, čím sa nahradí všetok vzduch.

Odporúča: