Sú pneumatiky LT lepšie ako pneumatiky P?
Sú pneumatiky LT lepšie ako pneumatiky P?

Video: Sú pneumatiky LT lepšie ako pneumatiky P?

Video: Sú pneumatiky LT lepšie ako pneumatiky P?
Video: Sú značené pneumatiky vrtoch automobiliek, alebo reálne lepšia ponuka? (SÚŤAŽ SKONČILA) 2024, Apríl
Anonim

LT pneumatiky budú drahšie než p -metrický pneumatiky . Šnúry v a Pneumatika LT sú väčšie meradlo než P -metrický pneumatiky takže pneumatika unesie ťažšie náklady. Veľmi často LT pneumatiky bude mať extra oceľový pás, hlbší behúň a hrubšiu gumu na bočnej stene pre väčšiu ochranu vs a p -metrický pneumatika.

Aký je teda rozdiel medzi pneumatikami P a LT?

P pneumatiky pozri Cestujúci pneumatiky a LT odkazuje na Ľahké nákladné pneumatiky . Ďalší rozdiel to je vidieť medzi dva typy, je to Ľahké nákladné pneumatiky prísť s maximálnou infláciou. Na rozdiel od Cestujúceho pneumatiky , Ľahký nákladný automobil tie slúžia na prenášanie väčšieho nákladu.

Podobne, aké sú pneumatiky s hodnotením LT? Pneumatiky LT sú navrhnuté špeciálne pre prácu s ľahkými nákladnými vozidlami a SUV. Tuhšie bočnice poskytujú väčšiu stabilitu pri ťahaní nákladu alebo jazde mimo cesty. Pneumatiky LT sú k dispozícii v rôznych úrovniach vrstiev.

Potrebujem týmto spôsobom skutočne pneumatiky LT?

Ľahké nákladné pneumatiky sú určené pre ťažké vozidlá a ťažké bremená. Všetko závisí od toho, na čo je vozidlo navrhnuté robiť . Vozidlá ako ¾ tonové alebo väčšie pickupy, pracovné dodávky a nákladné autá a iné veľké vozidlá, ktoré pravidelne prevážajú ťažké náklady alebo ťahajú ťažké prívesy, budú potrebujete ľahký nákladný automobil ( LT ) pneumatiky.

Sú 10 -vrstvové pneumatiky lepšie?

10 vrstiev je vhodný na ťažký terén a ťažké bremená z toho, čo a pneumatika povedal mi chlapík z obchodu. GM hodnotí P pneumatiky na ich rade 1500 pickupov, SUV a dodávok. Prechádzate z hodnotenia P pneumatiky s hodnotením LT pneumatiky . pokiaľ nemáte skutočne oprávnenú potrebu 10 vrstiev získajte plynulejšiu jazdu 8.

Odporúča: