Ako odstránim člena z AAA?
Ako odstránim člena z AAA?

Video: Ako odstránim člena z AAA?

Video: Ako odstránim člena z AAA?
Video: Akon - Smack That (Official Music Video) ft. Eminem 2024, Apríl
Anonim

Primárny členov sa môžete prihlásiť na Môj účet a vybrať spolupracovníka Členovia Informačná možnosť. Tu môžete vybrať možnosť odstrániť a pridajte spolupracovníka členov . Môžete aj zavolať AAA na čísle (800) 836-2582 alebo navštívte an AAA Cestovné centrum.

Podobne má AAA storno poplatok?

AAA neúčtuje a poplatok za zrušenie na poistenie auta. Ak si zrušenie tvoj AAA členstvo tiež, 10 dolárov poplatok za zrušenie sa vzťahuje na určité regióny.

Tiež koľko vlekov dostanete s AAA? Ak ty ste členom s AAA Plus® výhody, ty môžu byť vlečené až 100 míľ do akéhokoľvek cieľa. Ak ty som členom s AAA premiér® výhody, ty môžete použiť jeden z vašich vleky raz na domácnosť za členský rok až do 200 míľ a až 100 najazdených míľ pre všetky zostávajúce servisné hovory.

môžem použiť svoj AAA pre niekoho iného?

Podľa AAA , členstvo poskytuje výhody skutočnému členovi, nie vozidlu. To znamená, ak ste s niekto iný kto má problémy s autom, ty môcť použiť svoju kartu, aby ste mohli servisovať ich vozidlo. To isté by fungovalo, ak nemáte členstvo, ale priateľ, ktorý s vami cestuje, áno.

Môže moja manželka používať moju kartu AAA?

Áno, ale musia byť pridruženým členom. Prvotný člen je prvou osobou v domácnosti, ktorá sa pripojí AAA . Členstvo zahŕňa Cestnú asistenciu a všetky ostatné služby a výhody. Pridružení členovia získavajú rovnaké služby a výhody ako primárni členovia, ich ročná miera členstva je však výrazne nižšia.

Odporúča: