Existujú pozitíva a negatíva na brzdách prívesu?
Existujú pozitíva a negatíva na brzdách prívesu?

Video: Existujú pozitíva a negatíva na brzdách prívesu?

Video: Existujú pozitíva a negatíva na brzdách prívesu?
Video: coccinella přívěs na přívěsu 2024, Smieť
Anonim

Inštaluje sa elektrické brzdy jednoducho vyžaduje dva vodiče v sérii do oboch nábojov. Jeden je pozitívne druhý ide na zem ( negatívne ) na vašom 7-pólovom konektore. Potrebujete a brzda ovládač nainštalovaný vo vašom ťažnom vozidle a samozrejme 7-kolíková zásuvka. Nezabudnite vložiť brzda zostavy na správnej strane!

Tiež sa pýtate, záleží na polarite na brzdách prívesu?

Sú Brzda prívesu Magnety Polarita Citlivý. Trailer elektrické brzda magnety sú nepolarizované. Pri inštalácii elektrického brzda montáž, podobne ako Electric Brzda prívesu Montáž, ľavá ruka č. AKEBRK-35L, pre oba drôty je možné použiť brzda signál a uzemňovací vodič, nebude záležitosť ktorý drôt sa na ktorý používa.

Okrem vyššie uvedeného, záleží na tom, ktorý drôt je horúci na brzdách prívesu? Nie, to robí nie nezáleží na tom, ktorý drôt používate na zem a ktorý sa používa na napájanie, keď zapojenie elektrických bŕzd.

Následne sa možno spýtať, či môžu byť brzdy prívesu zapojené dozadu?

Áno, jeden z drôty , nezáleží na tom, ktorý na elektrické blokovacia časť pohonu/kotúča brzda súprava # T4843200 bude drôtovať do obrátiť svetelný okruh pri príves konektor. Ostatný drôt je zem drôt a môcť pripojiť priamo k príves rám.

Ako ovládač brzdy zistí, či je pripojený príves?

Keď príves s elektrickým brzdy je pripojený na vozidlo, ktoré má a ovládač brzdy že ovládač brzdy vníma remízu brzda magnety odoslaním malého množstva napätia späť na modrý vodič.

Odporúča: