V čom sa ponyboy líši od ostatných citátov od masters?
V čom sa ponyboy líši od ostatných citátov od masters?

Video: V čom sa ponyboy líši od ostatných citátov od masters?

Video: V čom sa ponyboy líši od ostatných citátov od masters?
Video: Пони - интересные факты 2024, Smieť
Anonim

Ponyboy je rôzne od toho druhého Greasers pretože: Neverí v boj, pokiaľ nejde o sebaobranu. Na rozdiel od ostatných Greasers , nebojuje z nenávisti, hrdosti alebo zo zábavy, ako Sodapop. Ponyboy je zasnený a umelecký na rozdiel od ostatných Greasers.

Ďalej má ponyboy rád mastnotu?

Pony je hrdý byť mazačom ale nemá rád násilie. Ponyboy ide do veľkej miery, aby opísal, čo je „ mazadlo „je a výhody tohto života robiť naozaj si nevyberať byť mazačom . Greasers nosiť vlasy určitým spôsobom a obliekať sa určitým spôsobom.

Následne je otázkou, čo cíti ponyboy v outsideroch? Na istý čas, Ponyboy cíti apatický a prázdny. Známky sa mu šmýkajú, cíti sa voči Darrymu nepriateľsky a stráca chuť do jedla. Nakoniec, Sodapop hovorí Ponyboy že je (Sodapop) nahnevaný a frustrovaný kvôli domácemu napätiu.

čo dáva ponyboy outsiderom?

Ponyboy váži si rodinu a priateľstvo. V skutočnosti je to veľmi citlivý mladý muž. Jeho rodina je dosť neortodoxná, pretože jeho rodičia sú mŕtvi. Jeho bratia sú teda pre neho dôležití.

Aké sú dve pravidlá, ktoré majú masters pre seba?

Dva -Trochu to vysvetľuje mazivá ' dva Hlavná pravidlá : vždy držte spolu a nikdy dostať chytený. Cherry a Ponyboy idú na dostať popcorn a Ponyboy jej hovorí o dobe, keď Socs zmlátili Johnnyho. Ponyboy hovorí, že vodca gangu, ktorý ho porazil, nosil päsť prsteňov.

Odporúča: