Je legálne mať autosedačku v kamióne s jednou kabínou?
Je legálne mať autosedačku v kamióne s jednou kabínou?

Video: Je legálne mať autosedačku v kamióne s jednou kabínou?

Video: Je legálne mať autosedačku v kamióne s jednou kabínou?
Video: Koupě dalšího Zetora a Multicar M24. 2024, Smieť
Anonim

Ak nákladné auto má len a jednoduchá kabína a aktívny airbag bez vypínača, než do ktorého nemôžete vložiť sedadlo smerujúce dozadu. Pre kamióny s predĺženým kabíny , môžete vložiť a autosedačka v zadnej časti taxík až na viac ako 80 % spodnej časti autosedačka je na sedadle vozidla.

Jednoducho, môžete dať autosedačku do nákladného auta s jednou kabínou?

Ak the nákladné auto má len a jediná kabína a aktívny airbag bez vypínača ty nemôže položiť zadný obklad sedadlo v to . Ak the nákladné auto má jediná kabína a je vybavený spínačom zapnutia/vypnutia airbagu, než môžete dať obrátený dozadu sedadlo v prednej časti vozidlo, ak vy vypnite airbag.

Okrem toho vyššie, môžem dať autosedačku do uhaul? Malé deti a ľudia v autosedačky by nemal sedieť vpredu sedadlá z U-Haul zariadení. Väčšina ľudí, ktorí potrebujú a autosedačka pre dojčatá/batoľatá pri pohybe radšej šoférujte prídavné vozidlo pre svojich rodinných príslušníkov okrem prenájmu a U-Haul nákladné auto.

Môžete dať autosedačku do nákladného auta s jednou kabínou v Texase?

Na predných sedadlách je zakázané používať všetky sedadlá smerujúce dozadu vozidlo ak je tam airbag spolujazdca. Jediným spôsobom je bezpečnostné sedadlo v smere jazdy môcť byť legálne a správne nainštalované na prednom sedadle a slobodný - kabínové vozidlo je manuálne zapnutie airbagu do polohy „vypnuté“.

Kam dávate autosedačku do nákladného auta?

Všetky autosedačky by mali byť umiestnené na zadnom sedadle auta - nikdy nie na sedadle spolujazdca. Autosedačky pre novorodencov a malé batoľatá by mali byť tiež umiestnené v polohe chrbtom k smeru jazdy. NHTSA odporúča, aby deti zostali v polohe proti smeru jazdy tak dlho, ako je to možné.

Odporúča: