Obsah:

Ako zapojíte svetlá prívesu do auta?
Ako zapojíte svetlá prívesu do auta?

Video: Ako zapojíte svetlá prívesu do auta?

Video: Ako zapojíte svetlá prívesu do auta?
Video: PANEL OSVĚTLENÍ VOZIDLA A PŘÍVĚSU - Střední odborná škola a Střední odborné učiliště dopravní Čáslav 2024, Smieť
Anonim

Ako pripojiť vaše auto alebo kamión na osvetlenie prívesu

  1. Nájdite chvost vozidla - svetelné rozvody postroj odstránením chvost - svetlo montáž na každej strane pomocou krížového skrutkovača alebo sady nástrčných kľúčov.
  2. Pripojte koniec klipu testu svetlo k podvozku na zadnej strane vášho vozidlo ako zem.
  3. Dotknite sa testu svetlo do drôty v drôt postroj na zadnej strane vozidlo .

Tiež, ako zapojíte svetlá prívesu?

Pripojte BIELE (zem) drôt do príves rám. Nainštalujte ŽLTÚ/HNEDÚ drôty pozdĺž ĽAVEJ strany rámu. Nainštalujte ZELENÚ/HNEDÚ drôty pozdĺž PRAVEJ strany rámu. Pripojte sa HNEDÁ drôty každému chvostu svetlo (hnedá).

Podobne ako zapojíte svetlo poznávacej značky na príves? Môžeš zapojte osvetlenie ŠPZ ako časť #LPL55CB bez spustenia elektrické vedenie až po prednú časť príves . Jednoducho pripevníte bielu drôt s prstencovým terminálom na čistý, holý kovový povrch, akým je príves rám a potom pripevnite čiernu drôt …

Tiež sa pýta, aký je farebný kód zapojenia prívesu?

Hnedá drôt na koncové alebo parkovacie svetlá. zelená drôt smerové svetlo/brzdové svetlo. žltá drôt do ľavého smerového/brzdového svetla. biely drôt na spoločnú zem alebo kostru.

Prečo moje svetlá nefungujú na mojom prívese?

Svetlá na príves Urob Nefunguje ale Brzda Svetlá a Urobte smerovky Práca . Ak je problém nie poistku alebo relé, potom môžete otestovať stranu vozidla príves konektora pomocou testera obvodu, ako je # 40376. Zapnite svetlomety vozidla a pomocou testera obvodu otestujte kolíky na konektore vzadu.

Odporúča: