Ako zapojíte LED svetlá?
Ako zapojíte LED svetlá?

Video: Ako zapojíte LED svetlá?

Video: Ako zapojíte LED svetlá?
Video: Nástěnné i stropní LED světlo ZM5122 + zapojení do el sítě. 2024, Smieť
Anonim

Na rozdiel od LED diódy to sú káblové v sérii, LED diódy drôtové pri paralelnom použití jeden drôt na pripojenie všetkých kladných elektród LED diódy používate to pozitívne drôt napájacieho zdroja a použite iný drôt na pripojenie všetkých záporných elektród elektródy LED diódy používaš do negatívu drôt napájacieho zdroja.

Tu vyžadujú LED svetlá špeciálne zapojenie?

Áno a nie Po prvé, nie všetky LED diódy sú stmievateľné. Niektoré z našich priemyselných a komerčných LED príslušenstvo (vysoké zátoky, záplavy, okolie osvetlenie , retrofity) pracujú so systémom stmievania 0-10V. Vyžaduje stmievanie 0-10V špeciálne vedenie a a špeciálne typ stmievača.

mali by byť LED zapojené sériovo alebo paralelne? V skratke, zapojenie v sérii rozdeľuje celkové napájanie medzi LED diódy . Elektrické vedenie ich v paralelný znamená, že každý LED dostane celkové napätie, ktoré vydáva napájací zdroj.

Okrem vyššie uvedeného, aké sú 3 vodiče na LED svetlách?

Vo všeobecnosti biela a čierna drôt bude poskytnutý. Biela bude normálne zem (-) a čierna bude kladná (+). LED svetlá s 3 drôty bude multifunkčný svetlo . Dajú sa (väčšinou) použiť v akejkoľvek konfigurácii, ktorá je pre vašu aplikáciu správna.

Aký drôt používate na LED svetlá?

Na jednofarebné prúžky potrebujete iba 2 dirigent drôt a pre pásy RGB potrebujete 4 vodič drôt. Odporúčame použiť lankový medený drôt 10-22 rozchod . Povedali ste, že svetlá sú stmievateľné.

Odporúča: