Bude bežný spínač stmievača fungovať s LED svetlami?
Bude bežný spínač stmievača fungovať s LED svetlami?

Video: Bude bežný spínač stmievača fungovať s LED svetlami?

Video: Bude bežný spínač stmievača fungovať s LED svetlami?
Video: LED Svítící čepice - https://www.zenkys.cz/svitici-cepice-kralik/ 2024, Smieť
Anonim

Nedá sa povedať, či váš stmievač pracuje s LED žiarovky len pri pohľade na to. Nábežná hrana stmievače - títo stmievače boli navrhnuté tak, aby práca s žiarovka žiarovky a s najväčšou pravdepodobnosťou nebude práca dobre s LED svetlo žiarovky. Sú to „tradičné“a najbežnejšie stmievač nájdené v domácnostiach.

Podobne sa dá opýtať, musíte použiť špeciálny stmievač pre LED svetlá?

Zatiaľ čo väčšina LED žiarovky sú teraz stmievateľné , Nie všetci sú a nie všetci stmavnú rovnakým spôsobom od LED diódy spotrebúvajú tak nízky výkon, mnoho druhov stmievače áno nefungujú s LED rovnakým spôsobom ako oni robiť s vysokovýkonovými žiarovkami.

Za druhé, môže byť akékoľvek svetlo stmievateľné? Väčšina svetlo príslušenstvo bude pracovať so štandardom stmievač spínače vrátane halogénových a žiaroviek. LED svietidlá môžu napríklad pracovať so štandardnými stmievačmi, ale niektorí Môže potrebovať a špecializovaný stmievač . Podobne nie všetky kompaktné žiarivky (CFL) svetlo príslušenstvo môcť byť tlmené.

Okrem toho, môžem použiť svoj starý stmievač s LED žiarovkami?

LED svetlo žiarovky môžu byť použité vo svietidlách ovládaných pomocou stmievače , ale môžete to považovať za tradičné stmievače pri niektorých nemusí fungovať-alebo môže fungovať nedostatočne LED žiarovky . The spodná línia je kompatibilita. Niektorí LED žiarovky sú určené pre používať so štandardom stmievače , zatiaľ čo iní nie sú.

Prečo niektoré stmievače nefungujú s diódami LED?

NAJČASTEJŠIA PRÍČINA JE NEDOSTATOČNÁ ODOLNOSŤ V LAMPE. Keď vymenia všetky svoje LED žiarovky a/alebo LED osvetľovacie zariadenia a potom ich zapnú, často im to bliká. Veľa stmievanie výrobcovia a LED výrobcov sú teraz pracovné spoločne, aby sa tomuto problému zabránilo.

Odporúča: