Čo je spínač stmievača LED?
Čo je spínač stmievača LED?

Video: Čo je spínač stmievača LED?

Video: Čo je spínač stmievača LED?
Video: Pohybový senzor do ALU lišty 2024, Smieť
Anonim

Stmievače pracovať tak, že znížite výkon dodávaný do vašej žiarovky. Robia to orezaním časti tvaru vlny, buď na prednom alebo na zadnom okraji vlny. Výrobcovia navrhli svoje LED diódy tak, aby boli kompatibilné s väčšinou bežných domácností „na okraji“ stmievače.

Len tak, musíte použiť špeciálny stmievač pre LED svetlá?

Zatiaľ čo väčšina LED žiarovky sú teraz stmievateľné , Nie všetci sú a nie všetci stmavnú rovnakým spôsobom od LED diódy spotrebúvajú tak nízky výkon, mnoho druhov stmievače áno nefungujú s LED rovnakým spôsobom ako oni urobiť s vysokovýkonovými žiarovkami.

Môžete sa tiež opýtať, aký je najlepší spínač stmievača pre LED svetlá? Naše najlepšie tipy

  • Celkovo najlepšie: Stmievač diaľkového ovládača Insteon SwitchLinc na Amazone.
  • Najlepší rozpočet: Inteligentný stmievač Philips Hue na Amazone.
  • Druhý, najlepší rozpočet: Lutron Maestro Companion Dimmer na Amazone.
  • Najlepšia štartovacia sada pre inteligentné stmievače: Starter Kit pre bezdrôtové inteligentné osvetlenie Lutron Caseta na Amazone.

Po druhé, aký je rozdiel medzi LED stmievačom?

Hlavný rozdiel je, že máte menšie stmievanie rozsah (typicky 70-90% rozsah vs. 100% s žiarovkou alebo halogénom). LED Žiarovky sa nemusia vypínať pri najnižšom nastavení stmievania ako tradičné žiarovky. V tradičnom stmievanie systémy jednoducho znižujete napätie/výkon žiarovky, ktorá v otočiť stlmí to.

Ako funguje LED stmievač?

Modulácia šírky impulzu (PWM) stmievacie práce otáčaním LED zapínať a vypínať veľmi vysokou rýchlosťou. Napriek tomu, že v skutočnosti svetlo bliká, je také rýchle, že si ho ľudské oko nevšimne. PWM Tvorba použitím presného množstva elektrického prúdu LED vyžaduje.

Odporúča: