Je spínač brzdových svetiel rovnaký ako spínač brzdového svetla?
Je spínač brzdových svetiel rovnaký ako spínač brzdového svetla?

Video: Je spínač brzdových svetiel rovnaký ako spínač brzdového svetla?

Video: Je spínač brzdových svetiel rovnaký ako spínač brzdového svetla?
Video: Výmena brzdového spínače Sharan 2024, Apríl
Anonim

The spínač brzdových svetiel , tiež známy ako spínač brzdových svetiel alebo brzda / spínač brzdových svetiel , aktivuje červenú brzdové svetlá na tvojom chrbte zadné svetlá keď stlačíte brzdný pedál.

Čo tu ovláda spínač brzdových svetiel?

Jednou z kľúčových funkcií spínač brzdových svetiel je zapnúť a vypnúť brzdové svetlá keď brzdný pedál je stlačené. Spínač brzdových svetiel môže spustiť ABS svetlá a trakciu kontrolné svetlá zostať na.

Tiež viete, čo spôsobí zlý spínač brzdových svetiel? A chybný spínač brzdových svetiel môže spôsobiť veľa problémov. V automobiloch so štartovacím systémom s tlačidlom, a môže spôsobiť chybný spínač brzdových svetiel vozidlo neštartuje. Často, a spínač brzdových svetiel môže držať sa a pracovať prerušovane. Toto môže spôsobiť varovanie Skontrolujte motor alebo systém ABS svetlo nastúpiť na palubnú dosku.

Za druhé, ako zistíte, či je váš spínač brzdových svetiel zlý?

Jeden z the symptómy bežne spojené s zlý spínač brzdových svetiel sú brzdové svetlá ktoré zostanú zapnuté vždy. Ak spínač brzdových svetiel interné šortky to môže spôsobiť brzdové svetlá zostať osvetlený, dokonca keď pedál nie je stlačené.

Kam ide spínač brzdových svetiel?

The prepínač je nachádza priamo v blízkosti špičky vašej pravej nohy v blízkosti brzdný pedál , takže je ľahký prístup. The prepínač môže skutočne zapadnúť na miesto bez použitia akýchkoľvek nástrojov.

Odporúča: