Čo je spínač svetiel na prístrojovej doske?
Čo je spínač svetiel na prístrojovej doske?

Video: Čo je spínač svetiel na prístrojovej doske?

Video: Čo je spínač svetiel na prístrojovej doske?
Video: Электрика в квартире своими руками. Финал. Переделка хрущевки от А до Я. #11 2024, Apríl
Anonim

The prístrojový panel spínača svetlometov reostat, ktorý upravuje jas my palubné svetlá nemení svetlá intenzita. Modul je zapojený do série v sérii prístrojové svetlo napájací kábel medzi poistkou panel alebo spínač svetlometov a združený prístroj.

Čo spôsobuje v tejto súvislosti zhasnutie svetiel palubnej dosky?

Bliká svetlá palubnej dosky predstavujú problém, ale zvyčajne nenaznačujú problém so samotnou pomlčkou. Skôr je to často spôsobil odumierajúcou autobatériou alebo nefunkčným alternátorom (ktorý nabíja batériu, keď je vaše vozidlo v prevádzke).

Tiež, aký je iný názov pre palubné svetlá? Iný názov pre palubné svetlá sú výstražné indikátory vozidla (B). Varuje vodičov o stave vozidla. VYSVETLENIE: Napriek tomu, že vozidlo stále funguje dobre alebo sa zdá, že funguje dobre, je vždy dôležité skontrolovať palubné svetlá výstražných indikátorov vozidla, najmä keď je svetlo je zapnuté

Keď to vezmeme do úvahy, kde je poistka pre moje svetlá na palubnej doske?

Krok 1: Nájdite poistka pre svetlá na palubnej doske . Toto poistka sa bude nachádzať vo vnútri jedného z poistka boxy pre vozidlo. The poistka boxy môžu byť skryté pod kapotou v blízkosti motora alebo zasunuté pod palubná doska . Ak máte problémy s lokalizáciou, pozrite si návod na obsluhu vášho auta poistka.

Existuje poistka pre združený prístroj?

Tam je veľa rôznych druhov združený prístroj dizajn a konfigurácie, ale keď všetky meradlá v aute prestanú fungovať naraz, problém je zvyčajne buď poistka alebo problém s kabelážou. The poistka by mal byť napájaný na oboch stranách, keď je kľúč zapaľovania otočený do polohy zapnuté.

Odporúča: