Ako funguje spínač spätného svetla?
Ako funguje spínač spätného svetla?

Video: Ako funguje spínač spätného svetla?

Video: Ako funguje spínač spätného svetla?
Video: Jak zapojit vypínač na světlo - světelný obvod ovládaný z jednoho místa 2024, Smieť
Anonim

Prepínače práca aktiváciou svetlá keď je zaradená prevodovka obrátiť výbava. V niektorých vozidlách, ako sú veľké nákladné autá alebo dodávky, je záloha vypínač svetla môže tiež aktivovať záložný alarm, ktorý pípnutím upozorní chodcov a ostatných vodičov, že ide vozidlo obrátiť.

Ako tu opravíte spínač spätného svetla?

Začnite identifikáciou týchto štyroch prepínač vodiče a svorky, potom ich odpojte. Presuňte radiacu páku do polohy jazdy. Povoľte poistnú maticu a odskrutkujte prepínač z prevodovky niekoľko otáčok. Použitie testera obvodov s vlastným napájaním (nie test lampa ), pripojte ho cez tieto dva cúvacie svetlo terminály.

Po druhé, čo môže spôsobiť, že spätné svetlá nefungujú? Na druhej strane, ak existuje č napájanie na svorky žiarovky, tam mohol môže to byť chybné uzemnenie obvodu, prerušenie vodiča, spálená poistka (ktorá sama by znamenať poruchu obvodu, napríklad skrat) alebo zlý bezpečnostný spínač neutrálneho štartu, ktorý má spravidla spínač obrátiť v ňom zabudovaný spínač aktivácie svetla.

Ako týmto spôsobom zapojíte spínač spätného svetla?

použite relé s dvoma drôty Ísť do prepínač strane relé. Jeden drôt prejde do vašej príručky prepínač takže ho môžete kedykoľvek zapnúť, druhý bude klepať na váš spätné svetlo obvod. V tom drôt , Inštalácia dióda tak, že keď preklopíte manuál prepínač , váš spätné svetlá nechoď.

Prečo moje spätné svetlo stále svieti?

Cúvacie svetlá funkcia prerušovane Prerušovaná funkcia spätné svetlá je príznak, že záložné svetlo prepínač môže mať problém. Ak kontakty v prepínači sú opotrebované resp mať zlyhalo, potom to môže spôsobiť svetlá fungovať prerušovane.

Odporúča: