Ako funguje COB LED?
Ako funguje COB LED?

Video: Ako funguje COB LED?

Video: Ako funguje COB LED?
Video: Как подключить COB led ленту к блоку питания и контроллерам RGB и RGBW, и как диммировать 2024, Smieť
Anonim

Keďže je zabalené vo viacerých čipoch, svetlo oblasť vyžarovania a COB LED môže obsahovať mnohonásobne viac svetlo zdrojov v rovnakej oblasti ako štandardné LED diódy mohol obsadiť, čo má za následok výrazne zvýšený výkon lumenov na štvorcový palec. COB LED diódy používajú jeden obvod s iba dvoma kontaktmi na napájanie viacerých diódových čipov, ktoré obsahuje.

Aký je teda rozdiel medzi LED a klasom?

Ale rozdiel medzi LED svetlo COB a to je SMD COB LED diódy majú viac diód. COB čipy majú spravidla 9 alebo viac diód. COB čipy majú tiež iba 1 obvod a 2 kontakty bez ohľadu na počet diód.

Rovnako tak, ktorý je jasnejší klas alebo LED? Jednoducho povedané, LED diódy COB sú jasnejšie v porovnaní so staršími spotrebujú menej energie a vyžarujú kvalitnejší lúč svetla LED technológie, ktoré sa dnes nachádzajú vo väčšine ostatných osvetlení veľtrhov.

Okrem toho, čo znamená COB LED?

Čipy na palube

Prečo sú COB LED lepšie?

Výhody COB LED Čipy To sú najväčšie výhody LED diódy COB pre pestovanie: Vyššia hustota svetla: mnoho malých diód v tesnom priestore spôsobuje oveľa väčšiu hustotu svetla, čo znamená, že na výrobu viac svetla potrebujete menej miesta.

Odporúča: