Čo znamená oranžový trojuholník pri alarme DSC?
Čo znamená oranžový trojuholník pri alarme DSC?

Video: Čo znamená oranžový trojuholník pri alarme DSC?

Video: Čo znamená oranžový trojuholník pri alarme DSC?
Video: DSC 585H problems after powering up 2024, Smieť
Anonim

A žltý trojuholník na vašom alarmovom systéme DSC ADT je známy aj ako „kontrolka problémov“ .” To znamená, že ak to vidíte symbol , váš systému má problém, ktorý musíte vyriešiť. A indikátor poruchy môže znamenať 1 z 8 problémov.

Navyše, čo znamená oranžový trojuholník na mojom poplašnom systéme?

Žltá trojuholník znamená že tvoj alarmový systém zažíva problémový stav. Môže to byť spôsobené množstvom rôznych možných faktorov, ako napríklad slabá batéria, an aktivovaný sabotáž alebo komunikačné problémy. Iba isté poplachové systémy použite žltú trojuholník na označenie problému.

Okrem toho, ako odstraňujete problémy s poplachovým systémom DSC? Riešenie problémov so systémom DSC Home Security System

  1. Stlačením klávesu libry (#) zabránite opakovanému pípaniu bezpečnostného systému.
  2. Stlačte tlačidlo s hviezdičkou (*) a potom tlačidlo s číslom 2.
  3. Ak sa na displeji zobrazí číslo 1 alebo sa rozsvieti 1 zóna, vymeňte batériu podľa návodu na obsluhu panelu.

Podobne sa pýta, čo to znamená, keď váš poplašný systém hlási problém?

A problémy signál (niekedy je uvedené v alarm história podľa the skratka TR) označuje možný problém alebo ťažkosti s váš bezpečnostný systém napríklad uvoľnený vodič, zle zarovnaný snímač alebo nízky stav batérie.

Čo znamená výstražné svetlo trojuholníka?

Čo robí Honda Výstražný trojuholník s výkričníkom Priemer ? To prostriedky že tam je niečo nie je v poriadku so systémom Vehicle Stability Assist (VSA®) vášho vozidla Honda. Tento systém pomáha stabilizovať vozidlo v zákrutách, ak sa auto otáča viac alebo menej, ako je požadované.

Odporúča: