Prečo moje auto nepracuje, keď otočím kľúčom?
Prečo moje auto nepracuje, keď otočím kľúčom?

Video: Prečo moje auto nepracuje, keď otočím kľúčom?

Video: Prečo moje auto nepracuje, keď otočím kľúčom?
Video: Секты – подстава от сознания 2024, Smieť
Anonim

Ak sa nič nestane, keď ty otočiť zapaľovanie kľúč do polohy "Štart", znamená to, že štartér nie otočiť nad motorom. Najčastejšie to môže byť spôsobené vybitou batériou; tu je Ako skontrolovať batériu. Vodič na ovládanie elektromagnetu štartéra by mohol mať zlé spojenie.

Okrem toho, čo spôsobuje, že auto stratí všetku elektrickú energiu?

Ak je problémom zlý alternátor, tvoje auto bude pomaly stratiť moc . Budeš jazdiť po ceste, tvoj svetlá sa stlmia a vy budete stratiť moc a zomrieť. Môžu aj iné problémy spôsobiť auto nezačať. Môže to byť zlý štartér, skorodované káble alebo prerušené spojenie niekde medzi batériou a štartérom.

Podobne, keď sa vaše auto nenaštartuje, ale rozsvietia sa všetky svetlá? Rozbité alebo poškodené zapaľovanie Ak vaše svetlomety môcť zapnúť , ale tvoje auto nie kľuka, to znamená tvoj batéria je nabitá, ale problém je buď v štartéri alebo zapaľovaní. Ak je problémom štartér alebo zapaľovanie, štartovací motor je možné naštartovať pomocou nabitej batérie.

Len tak, môže vypálená poistka spôsobiť, že vaše auto nenaštartuje?

Obvykle a prepálená poistka len spôsobuje a maloletý auto elektrický problém, napríklad záložné svetlá alebo vnútorné osvetlenie nie pracujúci, nie môcť používať tvoj rádio, strata smerového svetla alebo niektoré z tvojho funkcie klimatizácie nie správne fungovať. V zriedkavých prípadoch však a prepálená poistka môže myslí to vážne tvoje auto nebude začať.

Ako zistíte, že má vaše auto problém s elektrickou energiou?

Skontrolujte uzemnenie pomocou svojho ohmmetra. Ak je uzemnenie dobré, chyba je vo vnútri komponentu. Ak v „horúcom“vodiči k komponentu nie je napätie, potom problém je v elektroinštalácii. Stopovajte späť cez panel poistiek (alebo relé alebo istič), kým nebudete Nájsť Napätie.

Odporúča: