Môžu byť vyhrievané sedadlá nainštalované na trhu s náhradnými dielmi?
Môžu byť vyhrievané sedadlá nainštalované na trhu s náhradnými dielmi?

Video: Môžu byť vyhrievané sedadlá nainštalované na trhu s náhradnými dielmi?

Video: Môžu byť vyhrievané sedadlá nainštalované na trhu s náhradnými dielmi?
Video: Auto v Kelly Porovnanie stieračov (drahé, lacné a stredná voľba) - TOPSPEED.sk 2024, Smieť
Anonim

Vyhrievané sedadlá sú jednoduchým doplnkom pre takmer každé vozidlo. Súpravy sú k dispozícii v rôznych veľkostiach s vyhrievacou podložkou vloženou do výrobného závodu sedadlo . Podložka je na vypínač a je to! Takmer akékoľvek vozidlo môcť mať nainštalované vyhrievané sedadlá po skutočnosti.

Ľudia sa tiež pýtajú, môžete retro namontovať vyhrievané sedadlá?

Ako vyhrievané sedadlá sú stále ponúkané len ako voliteľná výbava na mnohých nových autách, my zistili veľký dopyt po našich dodatočne namontovaných vyhrievané sedadlá ktoré môcť byť namontované na prednom vodičovi a/alebo spolujazdcovi sedadlá vo väčšine vozidiel vrátane automobilov, úžitkových vozidiel a obytných automobilov. Náš vyhrievané sedadlá ponúkajú továrensky upravený vzhľad a dojem.

Okrem toho, koľko stoja vyhrievané sedadlá na trhu s náhradnými dielmi? Vyhrievané sedadlá Obrázok cez PFYC.com. Takmer každé vozidlo môže mať vyhrievané sedadlá nainštalovaný dodatočne. Súpravy sú jednoduchá, inštalácia je celkom jednoduché a cena je prekvapivo cenovo dostupné (pod 500 USD pre väčšinu aplikácií).

Potom môžete do BMW pridať vyhrievané sedadlá?

Vyhrievanie sedadiel je v škandinávskych krajinách obľúbené už niekoľko desaťročí. Teraz ty tiež môže pridať teplo pre vaše vlastné vozidlo s pridaním aftermarketu BMW vyhrievanie sedadiel. Tieto zariadenia sa spoliehajú na jednoduché elektronické vyhrievacie prvky umiestnené v sedadle pridať okamžité teplo stlačením tlačidla.

Ako dlho trvá inštalácia vyhrievaných sedadiel?

z the inštalatér; však the priemer Inštalácia čas je 1 hodina na sedadlo.

Odporúča: