Aká zima môže byť pri dláždení príjazdovej cesty?
Aká zima môže byť pri dláždení príjazdovej cesty?

Video: Aká zima môže byť pri dláždení príjazdovej cesty?

Video: Aká zima môže byť pri dláždení príjazdovej cesty?
Video: Ladovská zima v Židlochovicích ve 4K 2024, Smieť
Anonim

60 stupňov

Len tak, aká je minimálna teplota na kladenie asfaltu?

Bežnou požiadavkou je, aby okolité prostredie teplota by malo byť 50 ° F a malo by stúpať na dlažbe alebo záplatovom projekte. Zistite predpokladanú rýchlosť vetra na deň dlažby. Keď je vietor, teplota horúcej zmesi asfalt chodník vychladne rýchlejšie ako normálne.

Možno sa tiež opýtať, ako je zima príliš studená na asfalt? Teplota a čas Pri nižších teplotách (okolo 5 až 7 stupňov Celzia , 40 až 45 stupňov Fahrenheita ), tenkú vrstvu asfaltu (1,5 palca) musíte úplne zhutniť do 16 minút od aplikácie.

Len tak, môžete položiť asfalt v chladnom počasí?

Asfalt typicky môcť neumiestňujte, keď je teplota zeme nižšia zmrazenie , pretože a chladný nadácia spôsobuje asfalt stratiť svoje teplo, čo prakticky znemožňuje dosiahnuť dostatočné zhutnenie. Kvôli tomu, kladenie Nový asfalt neprichádza do úvahy, ak je zem zamrznutá.

Ako neskoro v roku môžete vydláždiť príjazdovú cestu?

Najlepší čas na to pripraviť tvoj príjazdová cesta vraj medzi mesiacmi od polovice marca do polovice novembra. Tiež sa hovorí, že je to ideálne pripraviť asfalt v 70-stupňovom počasí, ale Ak ty počkajte, kým bude teplota taká vysoká, potom vaša dlažba okno bude byť iba v lete Ak ty žijú v stredoatlantickom regióne.

Odporúča: