Čo je to debetná karta segmentu P v SBI?
Čo je to debetná karta segmentu P v SBI?

Video: Čo je to debetná karta segmentu P v SBI?

Video: Čo je to debetná karta segmentu P v SBI?
Video: Юлия Сердюк и Марина Капранова, ФТС "Пятёрочка" o Supply&Demand Planning Conference 2024, Smieť
Anonim

Segmentové debetné karty P . sú debetné karty vydané jednotlivým majiteľom účtov (nie majiteľom podnikových účtov) banky. Títo debetné karty slúžia na výber peňazí v bankomatoch v bankách a tiež na platby za nákupné účely.

Tiež viete, čo je pôžička segmentu P?

The P v P - segment znamená Osobné. Účty individuálnych alebo spoločných účtov jednotlivcov sa nazývajú osobné účty, pretože majú osobnú povahu. Preto ten termín P - Segment . The P - Segment sa používa aj na definovanie osobných Pôžičky , Vzdelávanie Pôžičky , Domov Pôžičky , Auto Pôžičky , LAP, LAS a dôchodok Pôžičky.

Následne je otázkou, či sú nejaké poplatky za predplatné vyhlásenia e v SBI? Štát breh z Indie ( SBI ), Okamžite nové, ale okamžite rozpoznateľné. The zariadenie na príjem e - vyhlásenie je zadarmo a Žiadne poplatky budú zvýšené. Registráciou u e - vyhlásenie zariadenie pre teba SBI účet, môžete získať a periodické vyhlásenie svojho účtu na vami zaregistrovanú e-mailovú adresu.

Tiež vedieť, čo znamená poplatok CDM v SBI?

Poplatky : Neexistujú žiadne poplatky a transakcia je bezplatná, ak vložíte hotovosť pomocou debetnej karty na CDM . Bez ohľadu na to, či ide o domácu alebo zahraničnú pobočku, je možné bezplatne vkladať hotovosť pomocou debetnej karty na váš sporiaci účet prepojený s kartou z akéhokoľvek CDM.

Čo sú poplatky za CDM?

Pokiaľ ide o SBI, pokiaľ vkladáte cashvia CDM (Stroje na vklad hotovosti) pomocou vašej debetnej karty vo vašom vlastnom SB alebo aktuálnom ac neexistujú žiadne poplatky použiteľné. Ale ak vkladáte v tretej strane ac Rs. 25 bude spoplatnené na vklad bez ohľadu na vloženú čiastku.

Odporúča: