Oplatí sa Landry karta?
Oplatí sa Landry karta?

Video: Oplatí sa Landry karta?

Video: Oplatí sa Landry karta?
Video: КАК СОЗДАТЬ ВИРТУАЛЬНУЮ КАРТУ ДЛЯ ОПЛАТЫ ПОКУПОК В СЕТИ КАК СОЗДАТЬ ВИРТУАЛЬНУЮ БАНКОВСКУЮ КАРТУ 2024, Smieť
Anonim

to je stojí za to ak plánujete jesť v Rainforest Cafe, T-Rex Cafe alebo Bubba Gumps. Ako bolo povedané, je stojí za to len pre prednostné sedenie.

Ak vezmeme do úvahy toto, ako funguje karta Landry?

Prezentujte svoje členstvo kartu na váš server a získajte 1 bod za každý 1 dolár vynaložený na vhodné potraviny, nápoje, maloobchod a darčeky kartu nákupy na akomkoľvek zúčastnenom mieste. Keď 250 bodov sú zarobili, oni sú prevedené na ODMENU 25 USD. Za jeden šek možno získať odmeny maximálne 300 USD.

Okrem vyššie uvedeného, kde môžem použiť svoju Landryho kartu? Landryho , Inc. darčekové karty ( KARTA ) možno použité na nákup tovarov a služieb pri akejkoľvek účasti Landryho , Inc. alebo pridružená lokalita v the USA do the úplná rovnováha je použité . Karta nemá žiadnu peňažnú hodnotu; okrem prípadov, keď to vyžaduje zákon, nie je možné ho vymeniť za hotovosť.

Ak vezmeme do úvahy túto skutočnosť, koľko stojí karta Landry?

Tam je jednorazové nevratné členstvo 25 dolárov Poplatok . Tam je žiadne ročné poplatok pokračovať vo svojom členstve. vy bude získate tiež uvítaciu odmenu 25 dolárov za vstup do Landryho Vyberte si Club do 24 hodín od online registrácie účtu.

Ako získam kartu Landry?

Ak sa chcete pripojiť k akejkoľvek zúčastnenej reštaurácii, jednoducho o to požiadajte server Landryho Vyberte Klub kartu byť uvedený na vašom účte. Po zakúpení zaregistrujte svoje kartu a získajte uvítaciu odmenu 25 dolárov, ktorá je k dispozícii pri vašej ďalšej návšteve! Začnite proces registrácie vytvorením používateľského mena a hesla vyššie.

Odporúča: