Ako ďaleko je prenájom auta z letiska Phoenix?
Ako ďaleko je prenájom auta z letiska Phoenix?

Video: Ako ďaleko je prenájom auta z letiska Phoenix?

Video: Ako ďaleko je prenájom auta z letiska Phoenix?
Video: Marek Soun reaguje na eskaláciu napätia Rusko - Ukrajina, Remišová znova perlila 2024, Septembra
Anonim

Sky Harbor Medzinárodné Letiskové auto Centrum je vzdialené necelé dve míle od Letisko Phoenix terminály. Všetci v letisko sa prepravuje bezplatnou kyvadlovou dopravou z a do Prenajate auto Stred.

Tiež sa ma pýtali, kde vrátim svoje požičané auto na letisku Phoenix?

Požičovňa áut Sky Harbor sa vracia sa nachádzajú na Požičovňa áut PHX Centrum sa nachádza na 1805 E Sky Harbor Kruh juh, Phoenix , AZ . Návrat tvoj Požičovňa áut PHX a uzatvorte zmluvu so zamestnancom rozpočtu, kyvadlová doprava vás dopraví späť k vám letisko terminál pre váš vrátiť let.

Tiež vedieť, ako si požičiam auto na letisku Phoenix? Preprava medzi terminálmi Letisko Phoenix je vybavený PHX Sky Train, ktorý spája všetky tri letisko terminály, East Economy Parking a Valley Metro Rail. Tiež, letisko počíta s Prenajate auto Kyvadlová doprava (24 hodín denne), ktorá spája všetky terminály a Prenajate auto Centrum tiež.

Jednoducho povedané, koľko stojí prenájom auta na letisku Phoenix?

Lacný prenájom auta vo Phoenixe

ekonomika 19 dolárov za deň
Štandardné 32 dolárov/deň
Plná veľkosť 32 dolárov/deň
SUV 30 $/deň
Minivan 28 $/deň

Ktoré autopožičovne sú na letisku Phoenix?

Medzi autopožičovne Phoenix International Airport, ktoré pôsobia mimo letiska, patria: Alamo, Avis, Beverly Hills, Budget, Dollar, Enterprise, E-Z, Fox, Hertz, National, Payless a Thrifty. The Autopožičovňa sa nachádza v blízkosti letiska, na opačnej strane I-10.

Odporúča: