Sú vzduchové nástroje zastarané?
Sú vzduchové nástroje zastarané?

Video: Sú vzduchové nástroje zastarané?

Video: Sú vzduchové nástroje zastarané?
Video: Český TraktorVlog #76-18 "Zase ten vzduch" 2024, Smieť
Anonim

Nie, vzduchové náradie niesu zastaraný.

Keď to vezmem do úvahy, potrebujem vzduchové nástroje?

Takže na záver nie mať do mať vzduchové nástroje behať po matici alebo skrutke. Ako ste povedali, kvalitná ruka nástroje dokážu aj tú prácu. ALE ak plánujete výrobu v akomkoľvek obchode, napr vzduchový nástroj bude staň sa svojim najlepším priateľom a nechaj jedlo na stole.

Následne je otázkou, či sú elektrické rázové uťahováky rovnako dobré ako vzduch? Sila z vzduchu V dokonalom svete, pneumatické rázový uťahovák je ľahko najlepšie . Je to oveľa silnejšie ako elektrina. Ľahko odskrutkuje aj tie najchladnejšie matice. Okrem toho skutočnosť, že pneumatická rázové uťahováky použitie externého zdroja energie znamená, že zvyčajne vydržia dlhšie.

Tiež sú vzduchové nástroje lepšie ako elektrické?

Vzduch -poháňaný nástroje sú spravidla lacnejšie než elektrické náradie a sú určené na jednoduchú a častú výmenu. V porovnaní s elektrické náradie , vzduchu -poháňané verzie sú ľahšie a menšie, ale obsahujú rovnaké (alebo často aj vyššie) množstvo punču.

Na čo sa používajú vzduchové nástroje?

Pneumatické nástroje sú napájané komprimovanými vzduchu . Ich bežné typy vzduchu -poháňaná ruka nástroje to sú použité v priemysel zahŕňa nárazníky, klincovacie a zošívacie pištole, brúsky, vŕtačky, zbíjacie kladivá, sekacie kladivá, nitovacie pištole, brúsky a kľúče.

Odporúča: