Prečo HID potrebujú predradník?
Prečo HID potrebujú predradník?

Video: Prečo HID potrebujú predradník?

Video: Prečo HID potrebujú predradník?
Video: ВКУСНАЯ ЕДА ИЗ ПРОСТЫХ ПРОДУКТОВ В КАЗАНЕ 2 РЕЦЕПТА Узбекский суп 2024, Smieť
Anonim

A balast je nevyhnutné v SKRYTO osvetľovacej techniky, pretože poskytuje napätie na spustenie žiarovky a tiež pomáha udržiavať primeraný tok elektrického prúdu do žiarovky. Jednoducho povedané, a balast je nevyhnutné, ak ty chcieť užiť si skutočné prednosti SKRYTO žiarovky.

Jednoducho, môžu žiarovky HID fungovať bez predradníka?

SKRYTO Systémy používajú elektrický oblúk, ktorý si najprv vyžaduje veľmi vysoké napätie a potom vysoké napätie na udržanie. To je dôvod, prečo an HID žiarovka nebude pracovať bez the balast - na vytvorenie elektrického oblúka svetla je potrebné oveľa viac ako 12V.

Okrem toho, ako dlho trvajú predradníky HID? Väčšina aftermarketu SKRYTO súpravy majú životnosť žiarovky 2 000-3 000 hodín. OEM kvalita SKRYTO žiarovky majú životnosť ~ 3 500+ hodín. Predradníky životnosť je neurčitá. Poznámka: väčšina SKRYTO žiarovky počas svojej životnosti „posunú farbu“smerom k modrému koncu spektra.

Tiež viete, opotrebujú sa predradníky HID?

VŠETKY SKRYTO žiarovky strácajú výkon, keď sa dostanú na približne 3 000 hodín. VŠETKY SKRYTO žiarovky strácajú výkon, keď sa dostanú na približne 3 000 hodín. Takže predradníky robia nespôsobujú stmievanie (buď fungujú, resp robiť nefunguje) a samotné žiarovky časom stmavnú?

Čo robí predradník svetlometov?

Predradníky sa používajú v osvetlení už desaťročia a v žiarovkách HID častejšie ako HID svetlomety získali popularitu. V systéme žiarivkového osvetlenia je balast poskytuje napätie potrebné na spustenie žiarovky a reguluje elektrický prúd svetla, akonáhle sa rozsvieti.

Odporúča: