Môžete vyhĺbiť katalyzátor?
Môžete vyhĺbiť katalyzátor?

Video: Môžete vyhĺbiť katalyzátor?

Video: Môžete vyhĺbiť katalyzátor?
Video: ОТ ЧЕГО ЗАВИСИТ ЦЕНА НА СТАРЫЕ КАТАЛИЗАТОРЫ СОДЕРЖАЩИЕ ДРАГОЦЕННЫЕ МЕТАЛЛЫ 2024, Smieť
Anonim

Vo väčšine štátov duté z katalyzátora je nielen ťažké, ale aj nezákonné. Nie je na to dobrý dôvod ty by bolo treba dutý to von , a pritom môcť pôda ty v mnohých právnych problémoch. Najlepším riešením je zachovať Katalyzátor ako to je a skúste hľadať iné riešenie vášho problému.

Podobne sa dá opýtať, môžete nahradiť katalyzátor rovným potrubím?

Predtým výmena si drahý Katalyzátor , uistite sa, že je vinníkom výmena dočasne s a rovné potrubie , niekedy nazývaný aj test rúra . Ak vaše auto funguje správne s testom rúra na mieste, tvoj Katalyzátor bude čoskoro potrebné vymeniť.

Tiež viete, že odstránenie katalyzátora poškodí motor? Škodlivé účinky Iné vplyvy na odstraňovanie the prevodník zahŕňajú riskovanie škody k ostatným komponentom, predovšetkým k senzoru kyslíka, ktorý funguje v spojení s Katalyzátor . To môže tiež spôsobiť kontrolu motor rozsvietiť svetlo, ktoré bude spôsobiť, že vozidlo neprejde emisnou skúškou.

Ľudia sa tiež pýtajú, môžem uvoľniť svoj katalyzátor?

Do istej miery upchatý môže katalyzátor nejako odlepiť sám. Avšak, robiť nečakajte, že to bude čisté ako píšťalka v porovnaní s použitím čistiaceho roztoku na odstránenie všetkých nečistôt, ktoré sa nahromadili v systéme motora, najmä po dlhom používaní vozidla.

Čo sa stane, ak vyvŕtam otvory v katalyzátore?

Mačka nebude predstavovať žiadne významné obmedzenie. Neexistuje žiadny zisk z výkonu. Ak ty vyvŕtať otvory do toho oklamete kyslíkové senzory, aby si mysleli, že zmes je chudá. To povie ECU, aby zadala viac paliva, a skreslí úpravy paliva.

Odporúča: