Ako opravíte pedál mäkkej brzdy?
Ako opravíte pedál mäkkej brzdy?

Video: Ako opravíte pedál mäkkej brzdy?

Video: Ako opravíte pedál mäkkej brzdy?
Video: Soft Brakes? Pedal to the Floor? 5 Common Car Brake Problems to Check! 2024, Smieť
Anonim

Najčastejším dôvodom a mäkký brzdový pedál je v systéme jednoducho vzduch. Najľahší spôsob, ako diagnostikovať tento problém, je pumpovať brzdný pedál jemne niekoľkokrát. Pri tom, pedál by mala byť pevnejšia s každým jemným stlačením pedál.

Otázkou tiež je, čo spôsobuje pedál mäkkej brzdy?

Vzduch v brzda linky sú najbežnejšie spôsobiť a mäkké / hubovitý brzdový pedál . Ak sa vzduch dostane do brzda liniek, môže zabrániť brzda správne prúdenie tekutiny, spôsobujúce the brzdný pedál cítiť hubovitý alebo mäkké . Ak sú brzdy mäkké alebo hubovitý , toto je vhodný čas na výmenu alebo prepláchnutie brzda tekutina.

Čo je tiež zlé, keď brzdový pedál ide na podlahu? Jedna z bežnejších príčin brzdný pedál Ísť do poschodie je strata brzda tekutina. Ďalšou možnou príčinou je zlý brzda hlavný valec. Hlavný valec je kde brzda kvapalina je stlačená. Tlak na brzda kvapalinové puzdrá brzdy, ktoré sa majú použiť na kolesá.

V súvislosti s tým, koľko stojí oprava mäkkých bŕzd?

The priemerná cena oprava hlavného valca sa zvyčajne pohybuje od 200 do 300 dolárov, ale môže to byť aj viac, v závislosti od rozsahu opraviť . Ak je potrebné vymeniť jednotlivé valce kolesa, náklady sa zvýšia. Oprava cena za celú úlohu bŕzd – rotory, strmene, bubny, doštičky, valce – vám môžu vyjsť 750 USD alebo viac.

Spôsobí zlý posilňovač brzdy mäkký pedál?

Pocit z bŕzd hubovitý Ako problém s podtlakový posilňovač bŕzd zvyšuje sa spätný ventil, vzduchové bubliny bude postupne sa presúvajte nadol brzda linky a k samotným brzdám. Počas jazdy bude cítiť, ako keby brzdný pedál je hubovitý , však, brzdy bude zastavenie vozidla tiež trvá dlhšie.

Odporúča: