Aká značka je olej Napa?
Aká značka je olej Napa?

Video: Aká značka je olej Napa?

Video: Aká značka je olej Napa?
Video: Наггетсы по моему рецепту! Вкуснее чем в Макдональдс 2024, Smieť
Anonim

Valvoline vyrába olej NAPA.

V dôsledku toho kto vyrába syntetický olej Napa?

Napa syntetický je vyrobený spoločnosťou Ashland, ich logo je na karte bezpečnostných údajov. https://s7d9.scene7.com/is/content/GenuinePartsCompany/725928pdf?$PD Je to hydrorafinovaný minerál olej , takže verím, že je a syntetický použitím základnej zásoby grp 3 olej.

Po druhé, je schválený syntetický olej Napa Dexos? NAPA PROFORMER 5W30 SYNTETICKÝ DEXOS MOTOR OLEJ je vynikajúca kvalita syntetický motor olej špeciálne vyvinutý zo 100% čistého panenského základu olej a vysokovýkonné prísady. Najlepšia ochrana motora pri studenom štarte. API SN, ILSAC GF-5 a Schválené spoločnosťou Dexos . Ideálne pre dnešné moderné motory s vyšším výkonom.

Následne sa možno tiež opýtať, kto vyrába olej O Reilly?

Od O'Reilly FAQ O'Reillyho značka oleja je vyrábaná a balená spoločnosťou Omni Specialty Packaging. Omni je nezávislý výrobca mazív v Shreveport, LA. Aj keď Omni nie je pridružený k žiadnemu „veľkému“výrobcovi, naše základové oleje nakupujeme od spoločností ako napr Exxon/Mobil a Shell.

Má Napa pôdu?

Dobrou správou je, že môžete nájsť AMSOIL produkty hrdo uložené na pultoch niektorých obchodov. Naše výrobky však nie sú k dispozícii vo všetkých maloobchodných predajniach. Preto nie sme skladom u každého miestneho NAPA , a možnosti, kde si môžete kúpiť AMSOIL Produkty.

Odporúča: