Je možné použiť drôt reproduktora na osvetlenie?
Je možné použiť drôt reproduktora na osvetlenie?

Video: Je možné použiť drôt reproduktora na osvetlenie?

Video: Je možné použiť drôt reproduktora na osvetlenie?
Video: Новинка от DeWALT - многофункциональный мини шуруповерт DCD703L2T с бесщёточным двигателем! 2024, Smieť
Anonim

Reproduktorový kábel , rovnako ako ostatné elektrické vodiče, je opísaný jeho rozchodom. Reproduktorový kábel je zvyčajne 14- alebo 16-gauge drôt , rovnako ako šnúra používané na lampy a ďalšie elektrické spotrebiče s nízkym výkonom.

Jednoducho, môžem použiť reproduktorový kábel pre 12V LED svetlá?

Áno, ale uviaznutý drôt má mierne vyšší jednosmerný odpor v porovnaní s rovnakým rozmerom pevnej látky (zatiaľ čo pri vysokej frekvencii sa darí oveľa lepšie). Ak ty môžete použiť WIRE VEŠIAKY as reproduktorový drôt (lol), nemali by ste mať problém pomocou reproduktorového kábla ako nízky výkon drôt.

čo môžem použiť na drôt reproduktora? Drôt materiál Použite z medi alebo hliníka plátovaného meďou (CCA) je viac-menej univerzálny pre reproduktorový drôt . Meď má nízku odolnosť v porovnaní s väčšinou iných vhodných materiálov. CCA je lacnejší a ľahší, na úkor o niečo vyššieho odporu (približne rovnaké ako pre meď, dve čísla AWG vyššie).

Okrem toho prenáša drôt reproduktora elektrinu?

Aktuálne v Drôty reproduktorov Ľudia sú naučení, aby boli opatrní elektrické drôty - všetky druhy drôty . Káble reproduktorov nezapájajte do elektrickej zásuvky, aby nie niesť rovnako vysoká úroveň prúdu ako normálne napájací kábel . Káble reproduktorov nesú akákoľvek úroveň prúdu vychádza zo zosilňovača.

Ako pripájate LED svetlá k reproduktorom?

Otočte označenú stranu reproduktorový drôt k pozitívnemu -zvyčajne červenému - drôt pre LED svetlá . To isté urobte s neoznačenou stranou súboru reproduktorový drôt a negatívne LED drôt - je zvyčajne čierny. Opakujte pre všetky LED spojenia tak, aby boli všetky vaše pramene alebo tyče spojené v reťazci.

Odporúča: