Ako dlho vydržia zimné pneumatiky?
Ako dlho vydržia zimné pneumatiky?

Video: Ako dlho vydržia zimné pneumatiky?

Video: Ako dlho vydržia zimné pneumatiky?
Video: TEST 2019: Ako si vybrať správne zimné pneumatiky? 2024, Apríl
Anonim

Trochu ich to opotrebuje, ale cvoky zvyčajne posledný 20-30 000 míľ, kým sa stanú zbytočnými.

Majúc to na pamäti, opotrebovávajú sa pneumatiky s hrotmi rýchlejšie?

Zimné pneumatiky inklinovať k rýchlejšie opotrebenie na teplom a suchom chodníku. Pretože behúňová guma z zimné pneumatiky je vyrobený pružnejšie ako iné typy pneumatiky , teplé teploty môžu rýchlo nosiť ich dole . Raz už je zima opäť môžete nájsť svoje zimné pneumatiky s hrotmi opotrebované.

Možno sa tiež opýtať, koľko rokov vydržia zimné pneumatiky? Zimné pneumatiky sú vyrobené z gumy, ktorá si zachováva svoju elasticitu pri nižších teplotách, ale to robí neznamená to, že sa opotrebujú rýchlejšie ako ostatné pneumatiky . Výrobcovia hovoria zimné pneumatiky by mali vydržať šesť sezón. Transport Canada tvrdí, že by mohli byť dobré až na 10 sezón.

Za druhé, stoja za to zimné pneumatiky s hrotmi?

VERDIKT Ak máte tendenciu jazdiť v oblasti s ľadovou a šmykľavou vozovkou, potom pneumatiky s hrotmi sú pre teba! Ale každý druhýkrát také mokré a kašovité cesty alebo cesty s ťažkými sneh , potom je pravdepodobne najlepšie držať sa bežných ne- zimné pneumatiky s hrotmi.

Kedy by som mal vymeniť pneumatiky s hrotmi na snehu?

Pneumatiky s hrotmi sú povolené. Pneumatiky s hrotmi sú povolené od 15. novembra do 1. apríla. Pneumatiky s hrotmi nie sú povolené, pokiaľ to nevyžaduje bezpečnosť z dôvodu sneh , ľad alebo iné podmienky, ktoré môžu spôsobiť šmyk vozidla.

Odporúča: