Vzťahuje sa poistenie nájomcu na poškodenie bytu?
Vzťahuje sa poistenie nájomcu na poškodenie bytu?

Video: Vzťahuje sa poistenie nájomcu na poškodenie bytu?

Video: Vzťahuje sa poistenie nájomcu na poškodenie bytu?
Video: Na čo si dávať POZOR AK MÁTE POISTENIE DOMU, BYTU a DOMÁCNOSTI 2024, Smieť
Anonim

Poistenie nájomcov áno nie kryt štruktúra alebo obydlie, kde nájomca životy. Poškodenie za budovu je zodpovedný prenajímateľ, ktorý bude pravdepodobne kryt tieto riziká s prenajímateľom poistenie plán. Poistenie nájomcov je oveľa lacnejší ako majitelia domov poistenie.

Kryje poistenie nájomcu náhodné poškodenie?

Aby sa veci vyjasnili, kryje poistenie nájomcov ukradnuté resp poškodené majetok (ale náhodné poškodenie alebo poškodenie nie je pokryté). Poistenie nájomcov poskytuje aj osobnú zodpovednosť pokrytie , ktorý vás chráni, ak ste zodpovední za nehodu alebo škody inej osobe alebo ich majetku.

Okrem toho, vzťahuje sa poistenie nájomníkov na škody spôsobené požiarom v byte? Oheň je kryté nebezpečenstvo pod obsahom alebo osobným majetkom pokrytie na tvojom poistenie nájomcov . To znamená, že máte pokrytie za majetok, ktorý sa stratí v dôsledku a oheň . Väčšina poistky nájomcov zahŕňajú náklady na výmenu oproti skutočnej peňažnej hodnote pokrytie . Poistenie nájomníkov kryje požiar.

Možno sa tiež opýtať, na čo sa vzťahuje poistenie nájomcu v byte?

Poistenie nájomníkov poskytuje finančnú náhradu pre kryt a nájomníkov stratené alebo poškodené veci v dôsledku požiaru, krádeže alebo vandalizmu. To tiež kryty a nájomníkov zodpovednosť v prípade, že sa návštevník v priestoroch zraní.

Čo nie je kryté poistením nájomcu?

Čo robí poistenie nájomcov sa nevzťahuje . Poistenie nájomcov nie kryt vaše veci za určitých okolností: Prírodné katastrofy: Škody spôsobené záplavami, zemetraseniami a dokonca ani závrtmi nie sú krytý pod poistenie nájomcov postupy. (Aj keď prekvapivo sú to sopečné erupcie a búrky krytý .)

Odporúča: