Existuje v PEI Costco?
Existuje v PEI Costco?

Video: Existuje v PEI Costco?

Video: Existuje v PEI Costco?
Video: Самый большой Costco // Закупка в Costco для бизнеса // Оптовый магазин в США// Обзор товаров 2024, Septembra
Anonim

Costco je maloobchodný gigant v Kanade. Tam Stále sa hovorí, že spoločnosť otvorí miesto v Charlottetown , Ostrov princa Edwarda . Nedávno sa The Guardian vybral do jedného z nich Costco miesta v Halifaxe v Novom Škótsku, aby ste zistili prečo Costco Costco je maloobchodný gigant v Kanade.

Ak to vezmeme do úvahy, má PEI Costco?

Costco je maloobchodný gigant v Kanade. Stále sa hovorí, že spoločnosť otvorí pobočku v Charlottetowne, Ostrov princa Edwarda . The Guardian sa nedávno vybral do jedného z Costco miestach v Halifaxe, Nové Škótsko, aby ste zistili, prečo Costco Costco je maloobchodný gigant v Kanade.

Možno sa tiež opýtať, koľko obchodov Costco je v Kanade? 100 skladov

Tiež je potrebné vedieť, či Costco prichádza do PEI?

Costco je obchod, v ktorom by sa mnohí Islandčania radi otvorili P. E. I ., ale nezdá sa, že by sa to stalo v dohľadnej dobe. Čakanie na Costco prísť dnu P. E. I . Minulý týždeň, Costco oznámila, že budúci rok otvorí sedem miest v Kanade po otvorení prvého obchodného centra na jeseň tohto roku.

Existuje Costco v Thunder Bay?

Myšlienka Costco prichádza do Thunder Bay je opäť na verejnom radare. Tam je ich takmer sto Costco obchody v Kanade. Možno ich nájsť na miestach, ako je Sudbury s počtom obyvateľov asi 165 000, Peterborough s počtom obyvateľov asi 125 000, Orillia s počtom obyvateľov o niečo viac ako 30 000.

Odporúča: