Obsah:

Aký druh invalidného vozíka bude Medicare platiť?
Aký druh invalidného vozíka bude Medicare platiť?

Video: Aký druh invalidného vozíka bude Medicare platiť?

Video: Aký druh invalidného vozíka bude Medicare platiť?
Video: Экстренная гомеопатическая помощь во время военных действий. Роман Бучименский и Аджит Кулкарни 2024, Apríl
Anonim

Medicare Časť B (Zdravotné poistenie) sa vzťahuje na motorom poháňané vozidlá (skútre), chodítka a invalidné vozíky ako odolné lekárske vybavenie (DME). Medicare pomáha kryt DME, ak: Lekár ošetrujúci váš stav predloží skrátený príkaz, v ktorom uvedie, že máte zdravotnú potrebu a invalidný vozík alebo skúter na použitie vo vašej domácnosti.

Okrem toho, ako získam invalidný vozík cez Medicare?

Kroky

  1. Choďte na Medicare.
  2. Dohodnite si stretnutie s lekárom.
  3. Vysvetlite svojmu lekárovi, prečo potrebujete invalidný vozík.
  4. Uistite sa, že budete môcť ovládať invalidný vozík bezpečne.
  5. Rozhodnite sa pre invalidný vozík, ktorý je pre vás najlepší.
  6. Získajte podpísaný certifikát nevyhnutnosti.

Okrem vyššie uvedeného, za aké vybavenie platí Medicare? Odolné lekárske zariadenia (DME) je opätovné použitie v lekárstve zariadenia ako chodci, invalidné vozíky alebo barle. Ak máte Medicare časť B, Medicare zahŕňa určité medicínsky nevyhnutné trvanlivé lekárske zariadenia ak vám to lekár alebo ošetrujúci lekár predpísal, aby ste to používali vo svojom dome.

bude Medicare platiť za invalidný vozík a chodítko súčasne?

Odolné lekárske vybavenie (DME) je a Medicare benefit a pokrýva položky ako a invalidný vozík , chodítko , nočný stolík, nemocničné lôžko atď. Výhody sú obmedzené a môžu pokrývať časť náklady alebo prenájom. Napríklad, Medicare zaplatí pre buď a invalidný vozík ora chodítko , ale nie oboje.

Pokrýva Medicare invalidné vozíky a chodítka?

Medicare Časť B kryty časť nákladov na lekársky nevyhnutné invalidné vozíky , chodci a ďalšie domáce lekárske vybavenie ( Medicare nebude kryt moc invalidné vozíky ktoré sú potrebné len na použitie mimo domova). Všeobecne, Medicare platí sa skôr požičiavať si zariadenie v mene pacienta, ako ho kupovať.

Odporúča: