Obsah:

Kde je môj uzatvárací ventil?
Kde je môj uzatvárací ventil?

Video: Kde je môj uzatvárací ventil?

Video: Kde je môj uzatvárací ventil?
Video: Вентиляция в хрущевке. Как сделать? Переделка хрущевки от А до Я. #31 2024, Smieť
Anonim

Váš vnútorný zastaviť kohútik (tiež sa niekedy nazýva a uzatvárací ventil alebo uzatvárací kohút) je bod, kde môžete vypnúť prívod vody do vášho domu alebo firmy. Vnútri domu zastaviť kohútik sa zvyčajne nachádza pod kuchynským drezom, ale nájdete ho aj na nasledujúcich miestach: Kuchynská skrinka. V prízemí kúpeľňa alebo WC.

Ďalej, kde sa nachádza uzatvárací ventil?

Nájdite vodu Uzatvárací ventil na vnútornom obvode Typicky sa bude nachádzať na obvode domu, pretože to je miesto, kde voda prvýkrát vstupuje do vášho domu. Zostaňte tiež na tej strane domu, ktorá je otočená do ulice.

Kde je hore, kde je môj ventil na izoláciu vody? Izolačné ventily by mal byť pripojený ku každému voda -používanie spotrebiča alebo príslušenstva vo vašom dome, takže by ste mali mať možnosť pozri Uvedomte si to izolačné ventily môžu mať rôznu veľkosť, ale všetky fungujú rovnako.

Tiež vedieť, ako zistím, kde je môj stop kohútik?

Nájdite svoje vnútorné zastavenie

  1. Vnútorné uzatváracie kohútiky sú zvyčajne pod kuchynským drezom alebo na záchode na prízemí.
  2. Zastavovací kohútik môže byť vedľa vášho glukomera, ak je namontovaný vo vnútri.
  3. Otočte uzatvárací kohút CLOCKWISE alebo doprava, aby sa VODA VYPNUTO a ANTIKLASTIKA alebo doľava ju ZAPNUTO.

Kde je moje vypnutie vody?

Tento ventil je zvyčajne in the suteréne alebo na vonkajšej stene v úžitkovej časti the dom. The Hlavná vypnúť ventil umožňuje plný prietok voda cez the potrubie, keď je otvorené. Vypnutím tohto ventilu (jeho otočením v smere hodinových ručičiek) sa vypne Voda dodať do the celý dom.

Odporúča: