Kde je môj uzatvárací a vypúšťací ventil?
Kde je môj uzatvárací a vypúšťací ventil?

Video: Kde je môj uzatvárací a vypúšťací ventil?

Video: Kde je môj uzatvárací a vypúšťací ventil?
Video: Вентиляция в хрущевке. Как сделать? Переделка хрущевки от А до Я. #31 2024, Smieť
Anonim

Dig to Exponujte Odpadový ventil

A uzatvárací a odpadový ventil sa zvyčajne inštaluje pod líniu mrazu-hĺbka, do ktorej v zime mrzne zem-to môže byť v chladnom podnebí dosť hlboké. Otvor urobte dostatočne široký, aby poskytol dostatok pracovnej miestnosti.

Následne si možno položiť otázku, ako funguje uzatvárací a odpadový ventil?

The uzatvárací a odpadový ventil sa zapína a vypína pomocou meracieho kľúča. Keď je v polohe vypnuté, automaticky vypustí všetku vodu z potrubia. Keď je voda na konci sezóny vypnutá, všetka voda v potrubiach odteká, čím sa eliminuje možnosť prasknutia vedení z mrazivej vody.

Podobne, čo robí uzatvárací ventil? A ventil ľubovoľne otvorené alebo zatvorené (manuálne) na zabránenie alebo reguláciu toku (kvapaliny v potrubí) sa nazýva as uzatvárací ventil . Jednoducho a uzatvárací ventil je akýkoľvek druh ventil napíšte to úplne zastaví prietok kvapaliny cez potrubie. Títo ventily úplne zastaviť sa tok akéhokoľvek druhu kvapaliny pretekajúcej systémom.

Tiež viete, ako otvoríte ventil?

Správny spôsob otvárania brána ventil je jemne otáčať rukoväťou proti smeru hodinových ručičiek (doľava) bez použitia nadmernej sily – „netrhať“rukoväťou. Typický 1 ″ hlavný ovládací prvok ventil pretože vodná linka bude trvať asi šesť plných otáčok otvorené . Prestaňte sa otáčať hneď, ako zaznamenáte odpor.

Ako zistíte, či je vodovodný ventil otvorený alebo zatvorený?

Kedy rukoväť lopty ventil je rovnobežná s ventil alebo potrubie, to je otvorené . Kedy je to kolmé, je to tak zatvorené . Vďaka tomu je to jednoduché ved ak lopta ventil je otvorený alebo zatvorený , stačí sa na to pozrieť. Loptička ventil nižšie je v otvorené pozíciu.

Odporúča: