Môžem obísť svoj snímač hmotnostného prietoku vzduchu?
Môžem obísť svoj snímač hmotnostného prietoku vzduchu?

Video: Môžem obísť svoj snímač hmotnostného prietoku vzduchu?

Video: Môžem obísť svoj snímač hmotnostného prietoku vzduchu?
Video: What happens if you start a car with the mass air flow sensor disconnected 2024, Smieť
Anonim

K dispozícii je a senzor na the prívod vzduchu tzv snímač hmotnostného prietoku vzduchu . Toto senzor vypočíta, s akým množstvom vzduchu sa má zmiešať the palivo. To znamená, že nedostávate the pridaný dojazd plynu, ktorý väčšina prívodov studeného vzduchu propaguje. vy môže obísť snímač MAF , a povoliť the O2 senzor vypočítať, koľko vzduchu je potrebné.

Otázkou tiež je, či môže auto jazdiť bez snímača hmotnostného prietoku vzduchu?

Odpoveď je, že nie. Ak odpojíte snímač hmotnostného prietoku vzduchu , potom auto by mal zachovať beh a stále môžete začať normálne. To znamená, že ak váš snímač hmotnostného prietoku vzduchu zomrie úplne, potom tvoj auto bude pobyt beh a prekvapivo auto možno bežať lepšie bez the snímač hmotnostného prietoku vzduchu.

Okrem toho potrebujete snímač MAF s prívodom studeného vzduchu? Zásoba Senzor MAF nie je kalibrovaný pre vyšší objem vzduchu že prívod studeného vzduchu môže poslať do motora. Obmedzí to plný potenciál toho, čo máte prívod studeného vzduchu môcť robiť pre ty . Našťastie je riešenie jednoduché; ty tiež potrebovať nainštalovať aktualizovaný snímač hmotnosti vzduchu.

Rovnako sa ľudia pýtajú, prečo by auto lepšie fungovalo, keby bol odpojený snímač hmotnosti vzduchu?

Pretože buď senzor je nesprávne hlásenie vzduchu množstvo a príp vzduchu teplotu do ECU. Odpojením senzor ECU sa prepne do limpového režimu a auto môže byť nečinný lepšie . Niektorí Senzor MAF drôty môcť byť vyčistené a niektoré nemôžu ako drôty sú nie je ľahko dostupný.

Môžete vyčistiť snímač MAF?

Odporúčame to čistíš the Senzor MAF vždy zmeníš sa váš vzduchový filter. Nastriekajte 10 až 15 prúdov hromadného vzduchového kvetu čistič na drôt alebo dosku. Časti nečistite; ty môže zlomiť drôt alebo poškodiť platňu. Povoliť Senzor MAF pred opätovným vložením do vzduchového potrubia úplne vyschnúť.

Odporúča: