Môžete použiť žiarovku HPS v predradníku MH?
Môžete použiť žiarovku HPS v predradníku MH?

Video: Môžete použiť žiarovku HPS v predradníku MH?

Video: Môžete použiť žiarovku HPS v predradníku MH?
Video: G9 pätica a ako správne nasadiť G9 LED žiarovku 2024, Smieť
Anonim

A HPS žiarovka bude NIE požiar v a MH predradník . - Používajú sa žiarovky HPS zatiaľ čo zapaľovač svetla MH žiarovky nie Predradníky HPS sú vyrobené so zapaľovačom a MH predradníky niesu. Žiarovky HPS nevystrelí v MH predradník pretože nemá žiadny ignorant.

Pokiaľ ide o to, môžete spustiť halogenidovú žiarovku v predradníku HPS?

Konverzia žiarovky dovoliť ty do prevádzkovať žiarovky HPS na a MH predradník , alebo a MH žiarovka na a Predradník HPS . Zapaľovač je elektrický komponent, ktorý zapaľuje sodík v Žiarovka HPS . Všetky elektrické predradníky môžu oheň MH žiarovky , napriek tomu iba prepínateľné alebo Predradníky HPS môžu oheň Žiarovky HPS --pokiaľ ty získať konverziu žiarovka.

Následne je otázkou, či vysokotlakové sodíkové žiarovky potrebujú predradník? To nám zanecháva plynový výboj lampy vrátane fluorescenčných, halogenidov kovov, vysoký tlak sodíka , nízkotlakový sodík a ortuťové pary lampy . Všetky tieto vyžadujú osvetlenie predradníkov . Keďže oni robiť nemajú vlákno, ktoré by odolávalo alebo regulovalo túto elektrinu, balast robí táto práca.

Sú tiež žiarovky MH a HPS zameniteľné?

Bohužiaľ nie všetky predradníky umožňujú oba MH a HPS žiarovky byť zameniteľné . Aj keď to niektorí robia, nie je nikdy dobré predpokladať, že je možné využiť obidve. Je však možné vymeniť obe a MH a HPS s použitím Konverzie žiarovka.

Aký je rozdiel medzi predradníkom HPS a MH?

Hlavný rozdiel medzi the MH žiarovka a HPS žiarovka je farba svetla, ktoré produkujú. HPS cibuľky sú potrebné, keď vaše rastliny kvitnú a prinášajú ovocie MH žiarovky lepšie produkujú svieže listy a vegetáciu.

Odporúča: