Koľko stojí pás s hrotmi?
Koľko stojí pás s hrotmi?

Video: Koľko stojí pás s hrotmi?

Video: Koľko stojí pás s hrotmi?
Video: Новинка от DeWALT - многофункциональный мини шуруповерт DCD703L2T с бесщёточным двигателем! 2024, Smieť
Anonim

The pásy sú široký asi 2 palce a dlhý 19 palcov. Každý prúžok má 5 segmentových čiar, takže oni môcť byť narezané na rôzne dĺžky alebo ohnuté okolo krivky. Tam sú 3 riadky hroty 5/8 dlhý. Nemyslel som si hroty by buď ostrý, ale oni sú veľmi ostré.

Najlepšie vybrané produkty a recenzie.

Zoznam cena : $45.95
Ušetríte: $6.96 (15%)

Otázkou tiež je, či sú pásy s hrotmi legálne vlastniť?

Môžete určite dať hrotové pásy na vašom majetku. Môžete však nakoniec zaplatiť za tieto poškodené pneumatiky, prinajmenšom v USA. Máte právo na svoj súkromný majetok, ale nemáte právo poškodzovať cudzí majetok, aj keď robia niečo nezákonné. Takto to jednoducho nefunguje.

Tiež prečo polícia používa hroty? A hrotový pás je a nástroj presadzovania práva dôstojníkov používať na vypustenie pneumatík vozidla, zvyčajne na zastavenie utekajúceho podozrivého z trestného činu za volantom. The hrotové pásy sú navrhnuté tak, aby zmiernili riziko pre vodičov, či už ide o podozrivých alebo nezúčastnených motoristov, povedal.

Ak vezmeme do úvahy toto, ako funguje pásik s hrotmi?

A: Prúžky hrotov a stopky, dva bežne používané typy ciest hroty , práca vložením dutých kovových rúrok do pneumatík vozidla ich vypustí a urobí vozidlo nedobytným. The prúžky ležia naplocho a rozprestierajú sa po vozovke a obsahujú množstvo malých dutín hroty ktoré sa oddelia a zostanú v pneumatikách vozidla.

Môžem na príjazdovú cestu umiestniť pásiky s hrotmi?

Ak máte bránu, ktorá blokuje vašu príjazdová cesta a váš majetok je oplotený, potom nainštalovaný hrotové pásy budú predstavujú oveľa menšie riziko zodpovednosti, hoci zodpovednosť bude nikdy neodíď úplne. Hrotové pásy sú nebezpečné a mohol poškodiť svojich hostí alebo kohokoľvek iného, kto je pozvaný alebo povolený, na váš majetok.

Odporúča: