Obsah:

Čo je aplikácia getaround?
Čo je aplikácia getaround?

Video: Čo je aplikácia getaround?

Video: Čo je aplikácia getaround?
Video: 2Pac - I Get Around (Official Music Video) 2024, Smieť
Anonim

Obísť uľahčuje zdieľanie automobilov! Okamžite si zo svojho telefónu požičajte a odomknite skvelé autá v okolí. Naša platforma carsharingu poskytuje miliónom používateľov jednoduché prenájmy na požiadanie, na hodinu alebo deň. Majitelia áut môžu zarobiť 1 000 dolárov na kompenzáciu vysokých nákladov na vlastníctvo auta zdieľaním svojich áut Riešenie problémov plošina.

Ľudia sa tiež pýtajú, ako funguje aplikácia na obchádzanie?

Na rozdiel od spoločnosti Zipcar, ktorá vlastní svoje vozidlá, Obísť umožňuje členom prenajímať svoje vozidlá cudzím osobám. Tí, ktorí sú ochotní zdieľať svoje vozidlá, zaplatia za 99 dolárov Obísť nainštalovať zariadenie, ktoré dokáže odomknúť vozidlo prostredníctvom smartfónu aplikácia . Nechýba ani vrecko, do ktorého majiteľ vloží kľúč.

Po druhé, kde je k dispozícii obchádzka? Obísť je teraz k dispozícii v 66 mestách po celých Spojených štátoch, pričom v minulom roku boli uvedené významné trhy vrátane Bostonu, New Jersey, Los Angeles, Seattlu, San Jose a Philadelphie – všetky rastú 3x rýchlejšie ako Getaround's prvý trh v San Franciscu.

Tiež koľko zarobíte náhradou?

Obísť hovoria ľudia, ktorí si prenajímajú svoje autá prostredníctvom služby môže spraviť ako veľa ako 10 000 dolárov za rok. Nie je to pravda v každom prípade, ale dáva to ty predstavu o potenciáli. Podľa Obísť , priemerný majiteľ auta zarobí približne 6 000 dolárov ročne.

Čo je to za aplikáciu, kde si môžete požičať niekoho auto?

Tu sú najlepšie aplikácie na prenájom automobilov pre Android

  • Carngo.
  • Enterprise.
  • Expedia.
  • Kajak.
  • Cenová línia.

Odporúča: