Funguje Light Keeper Pro s LED svetlami?
Funguje Light Keeper Pro s LED svetlami?

Video: Funguje Light Keeper Pro s LED svetlami?

Video: Funguje Light Keeper Pro s LED svetlami?
Video: Как исправить сломанные светодиодные рождественские огни | LED Хранитель 2024, Smieť
Anonim

NIE The LightKeeper Pro Spustí sa iba spúšťač rýchlych opráv práca v sérii miniatúr Svetlo sady s posunutými žiarovkami. The LightKeeper Pro by nebolo vhodné pre väčšie lampové sady C7, C9, trubka/lano svetlá alebo LED svetlá.

Tiež viete, ako Light Keeper Pro opravuje svetlá?

Opravy najviac svetlo sa nastaví v priebehu niekoľkých sekúnd pomocou funkcie Quick Opraviť Spúšťač Je to preto, že miniatúrne svetlo súpravy sú „sériovo“zapojené a elektrina musí pretekať cez každú žiarovku do ďalšej svetlo . The LightKeeper Pro Rýchlo Opraviť Spúšť vyšle tvarovaný elektrický impulz cez poškodenú žiarovku, čím vymaže skrat.

Navyše, čo je Light Keeper Pro? The Light Keeper PRO je kompletný nástroj na fixáciu miniatúr svetlo sady! Nevyhnutnosť vianočného času. Tento nástroj všetko v jednom opraví väčšinu svetlo nastaví v priebehu niekoľkých sekúnd adresovaním poškodenej žiarovky v zástrčke alebo v zásuvke.

Okrem vyššie uvedeného, ako funguje držiak LED svetla?

The Strážca LED používa na spojenie s meďou vo vnútri izolačný piercing svetlo nastavte vodiče a osvetlite fungujúce sekcie vytvorením miniobvodov. Úspech sa dosiahne procesom eliminácie.

Funguje Light Keeper Pro skutočne?

NIE The LightKeeper Pro Spustí sa iba spúšťač rýchlych opráv práca v sérii Miniatúrne Svetlo súpravy so zasunutými žiarovkami. Navyše, svetlo súpravy s ovládacími boxmi produkujú tanec, blikanie alebo naháňanie svetlá (niekedy aj s hudbou) a nebol by kandidátom na spúšťač Quick Fix Trigger.

Odporúča: