Aký druh oleja používa Monro?
Aký druh oleja používa Monro?

Video: Aký druh oleja používa Monro?

Video: Aký druh oleja používa Monro?
Video: More than Coffee. Ламповый стрим джавистов. Говорим о наболевшем и не только. Отвечаем на вопросы. 2024, Smieť
Anonim

Zatiaľ čo 10W-40 sa považoval za olej štandard, väčšina dnešných vozidiel používať ľahšia hmotnosť oleje , napríklad 5W-30. V skutočnosti môže dôjsť k strate záruky na vaše vozidlo používať Motor 10W-40 olej . Pozrite si používateľskú príručku alebo navštívte náš miestny obchod pre najlepšie odporúčania pre vaše auto alebo nákladné auto.

Zodpovedajúcim spôsobom, koľko stojí úplná výmena syntetického oleja v Monro?

@Monro- Výmena oleja s rotáciou pneumatík za 9,99, s bezplatnými stieračmi za 18,99, výmena oleja FS za 39.99 $9.99 . Obsahuje až 5 qts konvenčného oleja, mazivo podvozku (ak ho uvádza výrobca) a kontrolu vozidla. Bezplatné striedanie 4 pneumatík nemá žiadnu peňažnú hodnotu.

Tiež koľko Monro účtuje za prácu? Všetko, za čo zaplatíte je the pôrod . Dodatočné poplatky môže uplatniť. A 9.99% poplatok bude byť pridané k maloobchodnej cenníkovej cene všetkých servisných prác, s výnimkou pneumatík ( robí neplatí v NY). Nabite predstavuje ponuku a vybavenie obchodu náklady a zisky a bude nepresiahne 39 dolárov.

Len tak, koľko by mala stáť úplná výmena syntetického oleja?

Na základe národných priemerov pred zľavami, cena rozsah pre a úplná výmena syntetického oleja je 45 – 75 USD, zatiaľ čo a syntetický zmiešať náklady na výmenu oleja 32-53 dolárov. A syntetický zmiešať náklady na výmenu oleja asi o 30% menej ako plný syntetika a ponúka niektoré z výhod.

Prečo je syntetický olej drahší?

Syntetický olej je drahší než konvenčné olej ale ponúka vynikajúcu ochranu pre motor vášho auta. Syntetický olej poskytuje viac účinná ochrana vášho auta môže dokonca predĺžiť životnosť vášho motora a priemerného vodiča by stála iba 65 dolárov viac každý rok.

Odporúča: