Čo znamená VSC v Toyote Sienna?
Čo znamená VSC v Toyote Sienna?

Video: Čo znamená VSC v Toyote Sienna?

Video: Čo znamená VSC v Toyote Sienna?
Video: Обзор минивенов Тойота Сиенна и Крайслер Пасифика. Какой лучше? 2024, Smieť
Anonim

Kontrola stability vozidla (VSC) Kontrola stability vozidla (VSC) Pomáha predchádzať preklzávaniu kolies v zákrutách alebo náhlom riadení. VSC je systém, ktorý pomáha predchádzať bočným šmykom a pomáha stabilizovať vozidlo pri zatáčaní v zákrute.

Čo potom znamená svetlo VSC na vozidle Toyota Sienna?

Svetlo Toyota VSC . VSC je Skratka pre VehicleStability Control. The Svetlo Toyota VSC príde, keď tam je porucha s týmto VSC systém. Niekedy toto svetlo sprevádzané ABS svetlo , Kontrola trakcie Svetlo alebo dokonca a Skontrolujte EngineLight.

Za druhé, môžem riadiť auto so zapnutým svetlom VSC? Vsc svetlo prišiel môžem šoférovať? bezpečný todealer, aby to mal. vy bude nemaju tempomat, obmedzeny vykon motora ale ty môže riadiť the auto získať službu. Svetlo je jantárová farba- čo varuje vodiča, že je problém v vozidlo je potrebné vykonať servis.

Ďalej, čo to znamená, keď sa rozsvieti kontrolka VSC?

VSC znamená kontrola stability vozidla. Je to program, ktorý pomáha regulovať vaše otrasy a brzdy počas núdzových manévrov. To príde keď počítač zistí nejaký druh problému. Kontrolný motor svetlo prichádza robí zmysel tiež.

Ako vypnete svetlo VSC na Toyote?

VSC VYPNUTÉ indikátor [1] [2] Stlačte a podržte prepínač kým je vozidlo zastavené vypnite TRAC a VSC . The TRAC OFF indikátor svetlo a VSC VYPNUTÉ indikátor svetlo malo by prísť. Stlačte tlačidlo prepínač opäť do otočiť systém späť.

Odporúča: