Obsah:

Vzťahuje sa poistenie auta na náraz do domu?
Vzťahuje sa poistenie auta na náraz do domu?

Video: Vzťahuje sa poistenie auta na náraz do domu?

Video: Vzťahuje sa poistenie auta na náraz do domu?
Video: Лайфхаки для ремонта квартиры. Полезные советы.#2 2024, Smieť
Anonim

Mnoho majiteľov domov si bohužiaľ neuvedomuje potrebu podpoistenia poistenie kým nie je neskoro a oni nie sú zakryté pre auto - biť - dom incident na vlastnú päsť poistenie . V týchto prípadoch súkromný súdny spor môcť podať vlastník domu voči vodičovi s cieľom domáhať sa náhrady škody.

Čo robiť, ak do vášho domu narazí auto?

Čo robiť, ak vám vozidlo poškodí majetok

  1. Poznamenajte si evidenčné číslo priestupkového vozidla, ako aj značku, model a farbu.
  2. Urobte zábery z miesta incidentu.
  3. Ohláste incident na polícii.
  4. Ohláste záležitosť svojmu poisťovateľovi nehnuteľností/domov len na informačné účely len na začiatku, ale oznámte im, že sa v prípade potreby obrátite.

Okrem vyššie uvedeného, môžem si uplatniť nárok na poistenie auta, ak narazím do steny? Ak ty tvrdiť , tvrdiť cez váš dom, nie cez váš motor, poistenie . Ak poisťujú vozidlo že zasiahnuť tvoj stena , sú zodpovední. Také jednoduché. Ak ty robiť nemajú prostriedky na zaplatenie stena sám použite a nároky správcovská spoločnosť.

Tiež viete, kryje poistenie, ak narazíte do vlastného auta?

Biť A Parked In Tvoj vlastný Príjazdová cesta vy vyvolať tvoj poisťovateľ, ty podať reklamáciu a vaše poistenie bude kryt škody na oboch vaše vozidlo a jeho. Váš krytie zodpovednosti zaplatí za jeho škodu vozidlo . Váš kolízne krytie uhradí škody na svoje vlastné vozidlo.

Aký typ poistenia sa vzťahuje na vaše auto v prípade nehody?

Šesť spoločných poistenie auta možnosti sú: auto ručenie pokrytie , nepoistený a podpoistený motorista pokrytie , obsiahly pokrytie , Zrážka pokrytie , lekárske platby pokrytie a ochranu osôb. Podľa toho kde ty naživo, niektoré z nich pokrytia sú povinné a niektoré sú voliteľné.

Odporúča: