Vydala sa Roseanna McCoy za Hatfielda?
Vydala sa Roseanna McCoy za Hatfielda?

Video: Vydala sa Roseanna McCoy za Hatfielda?

Video: Vydala sa Roseanna McCoy za Hatfielda?
Video: Старт референдума! Досрочное голосов-е - полетели бюллетени: жара в Беларуси начинается 2024, Septembra
Anonim

Napriek tomu Hatfield - McCoy nepriateľské akcie, Roseanna McCoyová zamiloval sa do Johnse Hatfield počas vášnivého stretnutia pri jarných voľbách 1880. Napriek svojmu jasnému vzdoru voči vlastnej rodine Johnse urobil neobnoví svoj vzťah s tehotnou Roseanna , a namiesto toho vybral oženiť sa jej sesternica Nancy McCoy.

Vzhľadom na to si vzal Hatfield niekedy McCoya?

Johnse Hatfield , kto by bol ženatý štyrikrát v živote sa stretol s Nancy McCoy (dcéra Asy Harmonovej McCoy , ktorý bol zabitý Hatfieldovcami) a boli ženatý dňa 14. mája 1881.

Možno sa tiež opýtať, slúžili Hatfield a McCoy spoločne? Ústna tradícia tvrdí, že Randolph McCoy a diabol Anse Hatfield podával v tej istej konfederačnej jednotke počas občianskej vojny, ale ich mená sa zatiaľ nenašli spolu na akýchkoľvek súpiskách jednotiek.

Koho si vzala Roseanna McCoyová?

Manželstvo , rodina a deti. Randolph McCoy (1825–1914) ženatý jeho prvá sesternica Sarah "Sally" McCoy (1829 - asi 1890), dcéra Samuela McCoy (1782-1855) a Elizabeth Davis, 9. decembra 1849 v Pike County, Kentucky. Mali škótsky pôvod a mal 17 detí spolu.

Čo sa stalo s dieťaťom Roseanna McCoy a Johnse Hatfield?

O Roseanna McCoyová Zamilovala sa do syna Diabla Anse, Johnse Hatfield a mal svoje nelegitímne dieťa , dcéra, ktorej dala meno Sarah Elizabeth McCoy , ktorý zomrel v detstve. Roseanna zomrel v roku 1889. Čoskoro Johnse bol neverný Roseanna a na naliehanie svojej rodiny sa vrátila domov do Kentucky.

Odporúča: