Obsah:

Môže AutoZone testovať alternátor auta?
Môže AutoZone testovať alternátor auta?

Video: Môže AutoZone testovať alternátor auta?

Video: Môže AutoZone testovať alternátor auta?
Video: Testing Jeff's Alternator at AutoZone 2024, Smieť
Anonim

AutoZone bude testovať tvoj auta diely zadarmo. My môže testovať tvoj auta batéria*, alternátor *, štartér* a regulátor napätia, kým sú stále na vašom auto . My môcť dajte aj svoje auto kompletný štartovací a nabíjací systém test . vy môcť vezmi si aj svoje alternátor , štartér alebo batériu do nášho obchodu a my test to.

Tiež by som mal vedieť, ako môžem skontrolovať zlý alternátor?

Najskôr skontrolujte batériu

  1. Vypnite auto.
  2. Otvorte kapotu.
  3. Pripojte voltmeter k batérii.
  4. Prečítajte si voltmetr.
  5. Ak batéria nemá dostatočné napätie, buď ju nabite a znova otestujte, alebo vyskúšajte inú metódu kontroly alternátora.

Niekto sa tiež môže opýtať, ako testujete alternátor? Alternátor test voltmetrom Ak je v dosahu, je to dobré. Pripojte vodiče meradla k pólom batérie a hľadajte napätie 13,8 až 15,3 voltov (motor beží, svetlá a príslušenstvo vypnuté). To znamená, alternátor odčerpáva šťavu.

Môžete tiež nabíjať alternátor?

Na nabitie batérie použite nabíjačku. Alternátory sú určené na údržbu batérie poplatok , aby sa nenabila vybitá batéria. Ak je batéria vybitá alebo vybitá, mala by sa pred jazdou s vozidlom alebo pred výmenou nabiť pomocou nabíjačky batérie. alternátor je nainštalovaný.

Koľko stojí oprava alternátora?

Waits hovorí, že priemer cena do vymeniť alternátor s repasovaným stojí 400 dolárov, zatiaľ čo Gunning dodáva, že repasovaný alternátor na typickom domácom aute, náklady asi 300 až 500 dolárov vrátane súčiastok a práce. Cena nového alternátor sa môže pohybovať od 500 do 1 000 USD.

Odporúča: