Obsah:

Musí byť uzemňovací vodič medený?
Musí byť uzemňovací vodič medený?

Video: Musí byť uzemňovací vodič medený?

Video: Musí byť uzemňovací vodič medený?
Video: New Free Energy With Magnets 🧲💡💡| Do It Yourself At Home | Infinite Energy | Method 2022 2024, Smieť
Anonim

Holý meď je najbežnejšie používaným typom medený drôt a často sa naň odkazuje všeobecným výrazom „ uzemňovací drôt .” To robí nie mať akýkoľvek druh ochranného náteru, nedostatok izolácie však umožňuje holé meď do mať najlepšie vodivé vlastnosti. Ako základňa drôt obsiahnuté v rámci aktov ako a zem.

Otázkou tiež je, či môže byť ako uzemňovací vodič použitý akýkoľvek vodič?

typ - áno, ale najlepšie je použiť viacvláknový bez kyslíka drôt to má byť použité v autorádiu, aby sa zabránilo rušeniu a korózii. Tiež je oveľa jednoduchšie sa s tým vyrovnať, pretože je oveľa flexibilnejší ako pevný drôt.

Tiež viete, je medený drôt uzemňovací vodič? The medený drôt sa nazýva uzemňovací drôt pretože je spojený s zeme buď priamo, alebo prostredníctvom iného uzemneného vodič.

Podobne sa dá opýtať, musí byť uzemňovací vodič holý?

Uzemňovacie vodiče sú v poriadku holý pretože sú (alebo by aspoň mali byť) už uzemnené. Všetky ostatné drôty musia byť pokryté izolačným materiálom, aby sa zabránilo ich skratu zem a prerušenie vášho signálu.

Čo robiť, ak neexistuje uzemňovací vodič?

Ak box nie je uzemnený, máte dve možnosti:

  1. Utečte do boxu. Znamenalo by to priviesť nový kábel späť k panelu (môže to byť holá meď, ale ak robíte prácu, môže byť lepšie spustiť nový kábel - 14/3 by bolo najlepšie), čo by mohlo znamenať otvorenie sadrokartónu.
  2. Zapojte ventilátor bez uzemnenia.

Odporúča: