Aká je odpočítateľná položka pre telefóny Metro PCS?
Aká je odpočítateľná položka pre telefóny Metro PCS?

Video: Aká je odpočítateľná položka pre telefóny Metro PCS?

Video: Aká je odpočítateľná položka pre telefóny Metro PCS?
Video: Fight in metro pcs 2024, Smieť
Anonim

Odpočítateľné položky : Plán A-20 dolárov, plán B-50 dolárov, plán C-100 dolárov, plán D-125 dolárov, plán E-200 dolárov. Pozrite si úplný zoznam zariadení a ich príslušných odpočítateľné položky . Odpočítateľné je splatný kreditnou kartou, elektronickým šekom, vo vybraných predajniach predajcov alebo na dobierku (C. O. D.).

Otázkou tiež je, ako môžem podať žiadosť o môj telefón MetroPCS?

Náš nároky stránka mymetroclaim.com bude the najjednoduchší spôsob podať svoj nárok . Môžete tiež zavolať Assurantovi na číslo 1-800-316-2075 a odborný personál vám pomôže the proces.

Tiež MetroPCS opravuje telefóny? Ako MetroPCS Autorizovaný predajca, ponúkame široký sortiment telefón možnosti a služby. Môžeme nastaviť novú službu, port vo vašom obľúbenom telefón číslo, procesné platby a opraviť tvoj telefón ak sa rozbije. Sme jediným komplexným servisom oprava centrum a MetroPCS uložiť v okolí.

Okrem toho, koľko tvorí spoluúčasť poistenie telefónu?

Poškodenie a telefón poruchy. Odpočítateľné položky v rozmedzí od 25 do 99 USD za tvrdiť.

Ako aktivujem svoj náhradný telefón Metro PCS?

Ak presuniete svoju službu a MetroPCS číslo na nové telefón , musíte zadať a MetroPCS SIM karta v novej telefón a prejdite cez Aktivácia MetroPCS proces. Môžete to urobiť online alebo v MetroPCS sklad. Môžete pridať nový MetroPCS číslo a riadok k svojmu účtu kontaktovaním spoločnosti.

Odporúča: