Aký je rozdiel medzi segmentom 1 a segmentom 2?
Aký je rozdiel medzi segmentom 1 a segmentom 2?

Video: Aký je rozdiel medzi segmentom 1 a segmentom 2?

Video: Aký je rozdiel medzi segmentom 1 a segmentom 2?
Video: 💥ПРОСТО и КРАСИВО! 🤫 Так вяжут иностранки! КАК СВЯЗАТЬ 2️⃣ классные, нужные вещи! Мастер класс 2024, Smieť
Anonim

Môžete začať vzdelávanie vodičov Segment 2 po získaní platnej úrovne 1 Licencia pre aspoň tri mesiace za sebou. Počas týchto troch mesiacov musíte jazdiť 30 hodín, vrátane najmenej dvoch hodín z nočná jazda. Segment 2 zahŕňa najmenej šesť hodín z vyučovanie v triede.

Podobne sa pýta, či jazdíte v segmente 1?

Vzdelávanie vodičov Segment 1 osvedčenie o absolvovaní nie je povolením riadiť a nemôže byť považovaný za vodičský preukaz. Po dokončení Segment 1 , študent a rodič musia ísť na pobočku štátneho tajomníka, aby požiadali o úroveň 1 vodičský preukaz.

o čom je segment 2 driver ed? Segment 2 pozostáva zo 6 hodín vyučovania v triede. Kurz bude diskutovať o defenzíve šoférovanie , pitie a šoférovanie , zúrivosť na cestách, a pomôže pripraviť študenta na jeho cestný test.

Len tak, môžete jazdiť sami s povolením segmentu 2?

S vašou úrovňou 2 licencia , ty ' ll byť umožnené jazdiť sám , ale musí byť v sprievode určenej licencovanej dospelej osoby staršej ako 21 rokov, keď šoférovanie medzi 22:00 hod. a 5:00 okrem: - šoférovanie do alebo z zamestnania alebo v jeho priebehu, - šoférovanie do alebo z oprávnenej činnosti*, alebo – v sprievode rodiča resp

Aké sú požiadavky na segment 2?

Segment 2 Vzdelávanie vodičov sa ponúka po tom, čo je vodič držiteľom platného preukazu úrovne 1 počas aspoň troch po sebe nasledujúcich mesiacov a získania 30 hodín vodičskej praxe vrátane minimálne dvoch hodín nočnej jazdy. Segment 2 zahŕňa najmenej šesť hodín vyučovania v triede.

Odporúča: