Potrebujete DVLA kód na prenájom auta v USA?
Potrebujete DVLA kód na prenájom auta v USA?

Video: Potrebujete DVLA kód na prenájom auta v USA?

Video: Potrebujete DVLA kód na prenájom auta v USA?
Video: Could this tiny tube of metal fix our broken suspension? - Edd China's Workshop Diaries 28 2024, Smieť
Anonim

Ty robíš nie vyžadovať a kód z DVLA do najať v USA . Ak je váš papierový preukaz v zlom stave my poradiť ty nahradiť ho. S nárastom podvodov, prenájom auta dodávatelia sú stále vyberavejší na fyzické chyby v licenciách. Fotokópie alebo faxové kópie vodičských preukazov nie sú akceptované.

Tu, stále potrebujete DVLA kód na prenájom auta?

Prenajate auto agentúry bude potrebovať skontrolovať svoje DVLA kód pre každého prenájom . Váš kód trvá 21 dní, ale to môcť použiť iba raz. To znamená, že potrebuješ získať nový kód pre každého požičať auto že ty robíš , dokonca ak je to do 21 dní.

Tiež vedieť, môžem si požičať auto v USA s britským vodičským preukazom? The USA má dohodu s UK pričom úplné a platné britský vodičský preukaz povolenia prenájom vozidiel v Štátoch ty bude musel držať tvoj licencia už vyše roka. Pas a vízum sú samozrejmou požiadavkou na vstup do krajiny a bude byť potrebné požičať auto tiež.

Podobne sa môžete opýtať, aké dokumenty potrebujem na prenájom auta v USA?

Budeš potrebovať platný vodičský preukaz a kreditnú kartu do požičať auto . Väčšina spoločností vám to nedovolí požičať auto ak nemáte kreditnú kartu. Ostatní vás môžu požiadať o peňažný vklad. Väčšina spoločností požaduje, aby všetci vodiči mali najmenej 25 rokov.

Potrebujem IDP na prenájom auta v USA?

Spojené štáty áno nevydávať IDP zahraničným návštevníkom. Ak chcete získať IDP , kontaktujte motor vozidlo oddelenie krajiny, ktorá vám vydala vodičský preukaz. Ak ty chcieť do požičať auto , môžeš potrebovať aj vašu licenciu a IDP . Zistite si prenájom politiky spoločnosti a ďalšie požiadavky vopred.

Odporúča: