Musím vrátiť Ikea nábytok späť?
Musím vrátiť Ikea nábytok späť?

Video: Musím vrátiť Ikea nábytok späť?

Video: Musím vrátiť Ikea nábytok späť?
Video: Ундвика Икея. Замок универсальный Инструкция по сборке 2024, Smieť
Anonim

Ty nie treba rozobrať the nábytok predtým vracajúci sa to na Ikea . Prineste veci tak, ako sú, a uistite sa, že ste priniesli všetky zostávajúce kusy (a tiež krabicu, ak ju ešte máte).

Potom môžete vrátiť už postavený nábytok Ikea?

Ak sa vrátite váš tovar do 90 dní, spolu s potvrdením, že tovar nebol zostavený a sú neotvorené v pôvodnom obale; my dám ty plný vrátenie peňazí . Ak položka bola zostavený alebo je z pôvodného obalu a ty mať účtenku, kredit v obchode bude byť vydané.

Podobne môžete predať nábytok späť do IKEA? Môžeš teraz predať späť vaše použité nábytok do IKEA . Pošlite štyri alebo viac fotografií položky ty by si podobne predať . Na hodnotenie z vybraného obchodu si nechajte až 72 hodín. Odstráňte položku a získajte kredit v obchode vo vybranom obchode.

Rovnako sa ľudia pýtajú, čo robí IKEA s vrátenými položkami?

IKEA Zásady vrátenia tovaru v jeho amerických obchodoch sú jednoduché: Môžete vrátiť nábytok, domáce potreby a čokoľvek, čo nie je vlastné (napríklad strihaná tkanina a dosky) alebo také, aké je položka s potvrdením do 90 dní na vrátenie celej sumy.

Prijme Ikea zmontovaný nábytok?

IKEA áno majú skvelú politiku vrátenia tovaru. Zákazníci môcť vrátiť výrobky do 365 dní od prvého nákupu, aj keď nábytok bol zostavený . Ak IKEA súhlasí s tým, že výrobok je obchod nepoužitý a v predajnom stave bude vydať plnú náhradu.

Odporúča: